ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! (VIDEO)

Και όταν έχει όρεξη η Άννα κάνει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό της.
Δεν παίρνει χαμπάρι ούτε από κάμερες ούτε από σκηνοθέτες παρουσιαστές και παρουσιάστριες.
Όλα συνέβησαν πριν περίπου 15 χρόνια. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Ελένης σε μια εκπομπή που βγήκε από το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανιζόταν η Βίσση!
Κάποια στιγμή, θέλησε να δώσει σφαλιάρα στην Ελένη για να δει αν μπορεί να την αποφύγει σωστά! Η παρουσιάστρια όμως δεν μπορούσε να μπει στον ρόλο και έτσι απογοήτευσε στο κοινό που ήθελε να τη δει δαρμένη!
Όταν η Άννα ρώτησε: «Να τη δείρω;;;;» απάντησαν ένα «ναιιιιιιιι».
Η Ελένη όμως αποχώρησε από τη σκηνή λέγοντας «Ωραίος τρόπος! Να τη φάω και να με βλέπουνε δηλαδή…»

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Συγκινητικό: Η μοναδική αντίδραση της κοπέλας που ακούει για πρώτη φορά στη ζωή της!
Συγκινητικό: Η μοναδική αντίδραση της κοπέλας που ακούει για πρώτη φορά στη ζωή της!
1.5'     3337
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που αισθάνεται η κοπέλα στο βίντεο! Θα δείτε την πιο τρυφερή στιγμή που κατέγραψε η κάμερα, όταν αυτή η 29χρονη γυναίκα επισκέπτεται τη γιατρό της και με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποκτά την αίσθηση της ακοής για πρώτη φορά! Η αντίδραση της είναι συγκλονιστική όταν η κοπέλα συνειδητοποιεί τους πρώτους ήχους που ακούει από το μηχάνημα, τη φωνή της γιατρού καθώς και τη δική της! Δείτε το βίντεο παρακάτω που θα σας συγκινήσει και σίγουρα αξίζει μια κοινοποίηση!
Σκύλος με καρκίνο τραγουδάει λίγο πριν πεθάνει. Θα βάλετε τα κλάματα. (Βίντεο)
Σκύλος με καρκίνο τραγουδάει λίγο πριν πεθάνει. Θα βάλετε τα κλάματα. (Βίντεο)
2.9'     6262
Tο όνομά του κουταβιού είναι Buddy Lee, είχε καρκίνο και έτρεχε κάθε φορά με όλο αγάπη όταν ερχόταν κάποιος στο σπίτι. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια στιγμή που μπορεί να σας κάνει να κλάψετε, ο σκύλος τραγουδάει λίγο πριν πεθάνει. Το αφεντικό του έβγαλε το βίντεο στο youtube για να τιμήσει την μνήμη του.....
Δείτε την όμορφη διαδικασία για την δημιουργία ενός κρυστάλλινου πολυελέου. (Βίντεο)
Δείτε την όμορφη διαδικασία για την δημιουργία ενός κρυστάλλινου πολυελέου. (Βίντεο)
3.1'     2833
Κάμψη και διαμόρφωση ενός λιωμένου κρυστάλλου για να σχηματίσουν τελικά ένα πολυέλαιο. Είναι μια όμορφη και περίπλοκη διαδικασία που είναι πάρα πολύ απολαυστική για να την παρακολουθήσετε. Το ίδιο το κρύσταλλο είναι ένα μείγμα πυριτικής άμμου, μόλυβδου, ποτάσας και άλλων συστατικών που θερμαίνονται μέχρι να πάρει αυτό το εκπληκτικό βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και δείτε πως φτιάχνεται από την αρχή μέχρι το τέλος.
Σκύλος Μαχητής: -Του έκοψαν όλα τα πόδια αλλά κατάφερε να περπατήσει ξανά (βίντεο)
Σκύλος Μαχητής: -Του έκοψαν όλα τα πόδια αλλά κατάφερε να περπατήσει ξανά (βίντεο)
2'     3286
Ιδιοκτήτες – τέρατα έκοψαν τα πόδια του σκύλου τους και το πήγαν στον κτηνίατρο όπου και το εγκατέλειψαν.Το αξιαγάπητο Χάσκι δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από την βάναυση και αποτρόπαιη συμπεριφορά των ιδιοκτητών του, αλλά χάρης στην γενναιοδωρία και την αγάπη κάποιον ανθρώπων τα κατάφερε. Ο σκύλος ονομάζεται Ντα Χέι και οι ιδιοκτήτες του το είχαν πάει στο κτηνιατρείο του κ. Λιου το 2010 σε φρικτή κατάσταση. Οι ίδιοι του είπαν να τον κρατήσει για να πάνε και να φέρουν τα απαραίτητα χρήματα από την τράπεζα. Τελικά όμως εγκατέλειψαν το βαριά τραυματισμένο σκυλάκι και δεν ξαναγύρισαν ποτέ. Ο κτηνίατρος είπε στο CCTV News: «Όταν μου έφεραν τον Ντα Χει ήταβ σε πολύ κακή κατάσταση. Αρχικά έπρεπε να καθαρίσω τα άκρα του από την σάρκα και το νεκρό δέρμα. Μετά του ακρωτηρίασα τα κόκαλα που περίσσευαν. Είναι επιζών». Δεκαεννέα μέρες πέρασαν για να γιάνουν οι πληγές από την επίπονη εγχείρηση του επτάχρονου Ντα Χέι και ο κτηνίατρος δεν σταμάτησε εκεί, έβαλε σκοπό να κάνει τον σκύλο να περπατήσει ξανά. Με δωρεές από μέλη της κοινότητας, ο κτηνίατρος κατάφερε να αγοράσει πρόσθετα μέλη για τον σκύλο. Χρειάστηκαν οχτώ μήνες για να μπορέσει να τα φτιάξει τόσο καλά έτσι ώστε να εφαρμόζουν στα άκρα του Ντα Χέι προκειμένου να περπατάει άνετα. Ο Ντα Χέι δεν θέλει να περπατάει και πολύ όμως όταν τα φοράει, τουλάχιστον όμως μπορεί να κινείται με περισσότερη άνεση. Τελικά ο κ. Λιου υιοθέτησε τον Ντα Χέι και είναι υπεύθυνος για το άτυχο σκυλάκι που γνώρισε την κακία των ανθρώπων με βάναυσο τρόπο.