Ζευγάρια δένουν τα μάτια τους και προσπαθούν να μαντέψουν τον σύντροφο τους!

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες. 3 Ζευγάρια καλούνται να δέσουν τα μάτια τους και με την βοήθεια της αφής να ανακαλύψουν τον σύντροφο τους μετά από διάφορες δοκιμασίες.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Δεν υπάρχει αυτό – Έτρωγε μόνο μπανάνες για 12 μέρες.
Δεν υπάρχει αυτό – Έτρωγε μόνο μπανάνες για 12 μέρες.
5.5'     3220
Θέλετε να χάσετε μερικά κιλά σε δύο μόλις εβδομάδες; Προσπαθήστε να τρώτε μπανάνες κάθε μέρα για να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά! Οι μπανάνες είναι ένα θαυμάσιο φρούτο που μπορεί να προσφέρει στο σώμα πολλά θρεπτικά συστατικά. Βοηθούν την όραση, την απώλεια βάρους, την υπέρταση και πολλά άλλα. Η Yiulia Tarabath αποφάσισε πως ήθελε να δώσει στην υγεία της μια έξτρα ώθηση. Έτσι ξεκίνησε μια ιδιόρρυθμη διατροφή, όπου η μοναδική τροφή που κατανάλωνε επί 12 συνεχείς ημέρες ήταν οι μπανάνες! Στην υπόλοιπη ζωή της ακολουθεί μαζί με τον σύζυγό της μια vegan διατροφή με χαμηλά λιπαρά και όπως λέει η ίδια, επιλέγει τις μπανάνες πολλές φορές επειδή ένα εύκολο γεύμα, πολύ θρεπτικό και με μικρό κόστος. Λέει πράσινο ότι για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (ορισμένων ημερών) μπορείτε να προσθέσετε και πράσινα λαχανικά, αλλά η ίδια συστήνει έναν συνδυασμό, δηλαδή να τρώτε αρχικά μόνο ένα είδος λαχανικού για 1-2 μέρες και στη να τρώτε μόνο μπανάνες για 10-12 ημέρες. Προσθέτει ότι πρέπει να πίνετε άφθονο νερό, να ασκείστε και να ξεκουράζεστε αρκετά κάθε μέρα. Κάνοντας αυτά, η ίδια πρόσεξε μια σημαντική βελτίωση στη σωματική και συναισθηματική της ευημερία. Δείτε το βίντεο, όπου δείχνει το “πριν και μετά” της πρωτοφανούς αυτής επιλογής της Yioulia!…
Μάθετε στο παιδί να δένει κορδόνια σε 20 δευτερόλεπτα
Μάθετε στο παιδί να δένει κορδόνια σε 20 δευτερόλεπτα
45''     4898
Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ένα από τα «πρέπει» που έχετε στην λίστα για το παιδί σας είναι να μάθει -επιτέλους- να δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του. Αν έχετε δοκιμάσει κάθε πιθανή μέθοδο και συνεχίζει να μην τα καταφέρνει, το παρακάτω βίντεο θα σας λύσει τα χέρια (και θα του δέσει τα κορδόνια!) Δείτε πώς σε 20 μόλις δευτερόλεπτα θα κάνει το παιδί έναν κόμπο, μετά άλλον έναν αλλά πριν τον δέσει θα περάσει μέσα του τα δύο κορδόνια του παπουτσιού και... ο φιόγκος είναι έτοιμος!
Φαίη Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ στη Φαίη Σκορδά!!!!Σίγουρα θέλει να ξεχάσει αυτή τη στιγμή!
Φαίη Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ στη Φαίη Σκορδά!!!!Σίγουρα θέλει να ξεχάσει αυτή τη στιγμή!
3'     11385
Όταν τα reality shows ήταν στα καλύτερά τους, η Φαίη Σκορδά είχε ακόμη την εκπομπή στο Μακεδονία Tv… Τότε λοιπόν, η πρωινή ανάλαφρη εκπομπή της, έφερνε καλεσμένους τους συμμετέχοντες του Fame Story, που αποχωρούσαν από το παιχνίδι. Μία τέτοια ατυχής μάλλον συγκυρία, ήταν και η παρουσία του εκκεντρικού “Αγαμέμνονα Πορφυρογέννητου” στην εκπομπή, που δυσκολεύτηκε να συγκρατηθεί μπροστά στη χυμώδη Φαίη!
Μικρό κορίτσι περικυκλωμένο από 6 πίτμπουλ. Η συνέχεια θα σας καταπλήξει
Μικρό κορίτσι περικυκλωμένο από 6 πίτμπουλ. Η συνέχεια θα σας καταπλήξει
1.9'     2629
Ολοι γνωρίζουμε ότι τα πίτμπουλ θεωρούνται πολύ άγρια σκυλιά. Δείτε αυτό το υπέροχο βίντεο, με το μικρό κοριτσάκι που είναι περικυκλωμένο από 6 πίτμπουλ μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της. Τι κάνει; Πώς αντιδρά;