Της μίλησε και τον απέφυγε μόλις όμως είδε τι έκρυβε η βαλίτσα του άλλαξαν τα πράγματα – Η εκδίκησή του…επική!

Μία φάρσα που θα θυμάται για πολύ καιρό ίσως και για πάντα! Γιατί νόμιζε πως ο τύπος είναι χαζός και αυτή η γάτα…! Καλά να πάθει…

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Η αυτού μεγαλειότης Κρήτη (εκπληκτικό ολοκαίνουριο βίντεο)
Η αυτού μεγαλειότης Κρήτη (εκπληκτικό ολοκαίνουριο βίντεο)
19.7'     6062
Απέραντη, αρχαία, περήφανη και εντυπωσιακή. Η γενέτειρα του Δία και το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος: η αυτού μεγαλειότης Κρήτη. Το πιο φλογερό ταπεραμέντο της Ελλάδας κατοικεί ακριβώς εδώ, ο πλούτος και το βάθος της ιστορίας της σε καθηλώνουν, όπως και το κάλλος των αμέτρητων κολπίσκων, των αρχαίων κάστρων και δρόμων, των ακτών και των ξενοδοχείων της. Είναι το νοτιότερο νησί της Ελλάδας, που το φως του ήλιου το λούζει ολόκληρο τον χρόνο. Εδώ το καλοκαίρι ξεκινά τον Απρίλιο και τελειώνει στα τέλη Οκτωβρίου. Η ζωή στο νησί κινείται σε χαλαρούς, ήρεμους ρυθμούς, ενώ παντού κυριαρχεί μια αρμονική ατμόσφαιρα. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Την Κρήτη την επιβουλεύτηκαν πολλοί κατακτητές. Η αντίσταση στον ξένο εχθρό σφυρηλάτησε τον αυθεντικό Κρητικό χαρακτήρα: περηφάνια, ανεξαρτησία, πατριαρχικός τρόπος ζωής και μια μοναδική αντίληψη της έννοιας της τιμής που συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή καλοσύνη και φιλοξενία.
Κανείς δεν την θέλει λόγω του Προσώπου της. 2 Χρόνια μετά, πήγε στην Τηλεόραση και έκανε Το Αδιανόητο!
Κανείς δεν την θέλει λόγω του Προσώπου της. 2 Χρόνια μετά, πήγε στην Τηλεόραση και έκανε Το Αδιανόητο!
6.8'     7261
Το “The Undateables” είναι ένα Βρετανικό σόου που βλέπει τις ιστορίες μόνων ανθρώπων με δύσκολα προβλήματα που είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ξανά να κάνουν μία σχέση. Στο βίντεο που ακολουθεί, δύο άτυχοι στον έρωτα – αλλά πολύ γενναίοι – το επισκέφτηκαν και μιλάνε για τις ιστορίες τους. Αρχικά, γνωρίσαμε τον 22χρονο James, που έχει το σύνδρομο του Asperger και δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μία σχέση. Παρόλο που το θέλει πολύ, ξέρει πως η προσωπικότητά του το κάνει σχεδόν ανέφικτο. Έχει γνώση της κατάστασής του. Ένα από τα προβλήματα με την κατάστασή του είναι πως δεν μπορεί να “διαβάσει” τους ανθρώπους και τις εκφράσεις του προσώπου τους και έτσι πολύ συχνά δεν ξέρει πώς να συνεχίσει μία κουβέντα. Στη συνέχεια, είδαμε την 34χρονη Tammy, που έχει μία παραμόρφωση στο πρόσωπο αφού είχε πάθει μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία. Ήταν πάντα κοινωνική και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει με κάποιον, αλλά από τότε που άλλαξε το πρόσωπό της, οι περισσότεροι δύσκολα το παραβλέπουν και αυτό έχει επηρεάσει πολύ την αυτοπεποίθησή της.
Χτύπησαν οι Ρώσοι! Ανηλεής βομβαρδισμός…(Bίντεο)
Χτύπησαν οι Ρώσοι! Ανηλεής βομβαρδισμός…(Bίντεο)
1.5'     6213
Η Ρωσία απάντησε στην Ουκρανία. Μετά από ημέρες ουκρανικών βομβαρδισμών στην περιοχή του Ντονιέτσκ, οι ρωσικές πυροβολαρχίες πήραν εντολή να ανταποδώσουν τα χτυπήματα. Η επίθεση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι ουκρανικές δυνάμεις και τουλάχιστον 12 στρατιώτες να σκοτωθούν. Οι δε τραυματίες είναι δεκάδες.
ΣΥΓΚΛOΝΙΣTΙKΟ BINTEO: Αυτή η γυναίκα γέννησε 11 μωρά αγοράκια με τη μία, χωρίς καν καισαρική!
ΣΥΓΚΛOΝΙΣTΙKΟ BINTEO: Αυτή η γυναίκα γέννησε 11 μωρά αγοράκια με τη μία, χωρίς καν καισαρική!
2.4'     10402
Η ιστορία που φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το sugklonistiko.gr είναι πολύ σπάνια και σίγουρα δεν έχετε ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο! Οι γιατροί του παρακάτω Βίντεο είναι ακόμα σοκαρισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια γυναίκα κατάφερε και γέννησε 11 υγιέστατα αγοράκια! H Φερνάντα και ο άντρας της προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν παιδιά χωρίς να τα καταφέρνουν. Έτσι όπως πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να καταφύγουν στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Όμως δεν περίμεναν με τίποτα ότι η Φερνάντα θα γεννούσε 11 παιδιά και μάλιστα όλα αγοράκια! Αυτό που οι γιατροί θεωρούν ως θαύμα είναι ότι τα γέννησε χωρίς καν καισαρική τομή! Τα 6 από τα 11 αγοράκια είναι ακριβώς όμοια μεταξύ τους!