Σκύλος Μαχητής: -Του έκοψαν όλα τα πόδια αλλά κατάφερε να περπατήσει ξανά (βίντεο)

Ιδιοκτήτες – τέρατα έκοψαν τα πόδια του σκύλου τους και το πήγαν στον κτηνίατρο όπου και το εγκατέλειψαν.Το αξιαγάπητο Χάσκι δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από την βάναυση και αποτρόπαιη συμπεριφορά των ιδιοκτητών του, αλλά χάρης στην γενναιοδωρία και την αγάπη κάποιον ανθρώπων τα κατάφερε.

Ο σκύλος ονομάζεται Ντα Χέι και οι ιδιοκτήτες του το είχαν πάει στο κτηνιατρείο του κ. Λιου το 2010 σε φρικτή κατάσταση. Οι ίδιοι του είπαν να τον κρατήσει για να πάνε και να φέρουν τα απαραίτητα χρήματα από την τράπεζα. Τελικά όμως εγκατέλειψαν το βαριά τραυματισμένο σκυλάκι και δεν ξαναγύρισαν ποτέ.

Ο κτηνίατρος είπε στο CCTV News: «Όταν μου έφεραν τον Ντα Χει ήταβ σε πολύ κακή κατάσταση. Αρχικά έπρεπε να καθαρίσω τα άκρα του από την σάρκα και το νεκρό δέρμα. Μετά του ακρωτηρίασα τα κόκαλα που περίσσευαν. Είναι επιζών».

Δεκαεννέα μέρες πέρασαν για να γιάνουν οι πληγές από την επίπονη εγχείρηση του επτάχρονου Ντα Χέι και ο κτηνίατρος δεν σταμάτησε εκεί, έβαλε σκοπό να κάνει τον σκύλο να περπατήσει ξανά.

Με δωρεές από μέλη της κοινότητας, ο κτηνίατρος κατάφερε να αγοράσει πρόσθετα μέλη για τον σκύλο. Χρειάστηκαν οχτώ μήνες για να μπορέσει να τα φτιάξει τόσο καλά έτσι ώστε να εφαρμόζουν στα άκρα του Ντα Χέι προκειμένου να περπατάει άνετα. Ο Ντα Χέι δεν θέλει να περπατάει και πολύ όμως όταν τα φοράει, τουλάχιστον όμως μπορεί να κινείται με περισσότερη άνεση.

Τελικά ο κ. Λιου υιοθέτησε τον Ντα Χέι και είναι υπεύθυνος για το άτυχο σκυλάκι που γνώρισε την κακία των ανθρώπων με βάναυσο τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε – Δείτε το βίντεο
Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε – Δείτε το βίντεο
7'     4027
Είναι γεγονός. Κάτω υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, ο γάμος έγινε στο διάστημα από τη στιγμή που η Ελένη σταμάτησε την εκπομπή στις 24 Μαρτίου 2015, μέχρι τη μέρα που μπήκε στο μαιευτήριο, στις 29 του ίδιου μήνα. Το μυστήριο τελέστηκε στη Μονή Παναχράντου λίγες ημέρες πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους. Μάλιστα όταν η παρουσιάστρια μπήκε στο μαιευτήριο καταχωρήθηκε ως Ελένη Παντζοπούλου κι όχι ως Ελένη Μενεγάκη ενώ κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο το ζευγάρι φόραγε βέρες στο δεξί τους χέρι.
Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες- Ο άνθρωπος αυτός ζωγραφίζει με το «εργαλείο» του!! (video)
Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες- Ο άνθρωπος αυτός ζωγραφίζει με το «εργαλείο» του!! (video)
3.5'     3921
Αυτός, ο παράξενος, 64χρονος Αυστραλός βγάζει τα προς το ζην ζωγραφίζοντας με το πεος του!! Πάντως τη δημοσιογράφο την έβλεπα συνέχεια με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της..
Αυτές η γυναίκες κάνουν τις δουλειές του σπιτιού σχεδόν με την ίδια ενδυμασία (VIDEO)
Αυτές η γυναίκες κάνουν τις δουλειές του σπιτιού σχεδόν με την ίδια ενδυμασία (VIDEO)
9.5'     8025
Περίεργα γούστα θα έχει ο τύπος που καταγράφει με την κάμερα.