Η ΖΩΗ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! Κάθε μέρα έβλεπε τον ίδιο άστεγο, μέχρι που εκείνος της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί και τότε όλα άλλαξαν!

Κάθε μέρα ο Raimundo κάθεται στο ίδιο σημείο, ενώ για τους περαστικούς δεν είναι παρά ένας βρώμικος και άχρηστος ηλικιωμένος.
Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να γράφει και να ονειρεύεται τη μέρα που το έργο του θα δημοσιευόταν.

Κάθε μέρα έβλεπε τον ίδιο άστεγο, μέχρι που εκείνος της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί και όλα άλλαξαν!

Το 2011, μια γυναίκα ονόματι Shalla Monteiro αποφάσισε να πιάσει την κουβέντα σε αυτόν τον άντρα που έβλεπε κάθε μέρα και αφότου έγιναν φίλοι εκείνος της έδωσε ένα από τα ποιήματά του.

Κάθε μέρα έβλεπε τον ίδιο άστεγο, μέχρι που εκείνος της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί και όλα άλλαξαν!

Η Shalla ενθουσιάστηκε από το ποίημα τόσο πολύ, που αποφάσισε να δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook για να «ανεβάζει» τα ποιήματα και τις ιστορίες του Raimundo.

Κάπως έτσι, μόλις το έργο του βρήκε το δρόμο του για το ίντερνετ, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν! Οι ντόπιοι έψαχναν να τον βρουν, του έφερναν δώρα και του πρόσφεραν την υποστήριξή τους. Μέχρι σήμερα, η σελίδα του μετράει 100.000 θαυμαστές!

Κάθε μέρα έβλεπε τον ίδιο άστεγο, μέχρι που εκείνος της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί και όλα άλλαξαν!

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τελειώσει ακόμα: ανάμεσα στους θαυμαστές του βρέθηκε και ο… χαμένος του αδερφός και φυσικά δεν δίστασε ούτε στιγμή να του ζητήσει να μείνει μαζί του.

Ο Raimundo όχι μόνο καθαρίστηκε για πρώτη φορά σε 35 χρόνια, αλλά επίσης είχε ένα σπίτι όπου τον αγαπούσαν. Με την Shalla είναι πολύ καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα…

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε δελφίνι να… προσγειώνεται μέσα σε βάρκα!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε δελφίνι να… προσγειώνεται μέσα σε βάρκα!
1.4'     6327
Το περιστατικό που κατέγραψαν τουρίστες στην ακτή Σιάν Καάν στο Μεξικό, είναι πραγματικά απίστευτο! Τα μικρά πλεούμενα έχουν βρεθεί κοντά σε μία ομάδα δελφινιών, τα οποία όπως φαίνεται απολαμβάνουν την παρέα και συμμετέχουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο στην γενικότερη ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ξαφνικά όμως, ένα από αυτά τα δελφίνια, πάνω στον ενθουσιασμό του προσπαθεί να πηδήξει πάνω από τη βάρκα, όμως δεν έχει υπολογίσει καλά και προσγειώνεται μέσα σε αυτήν! Επικρατεί απόλυτος πανικός καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως να αντιδράσει. Όταν πλησιάζουν οι πιο ψύχραιμοι από τις άλλες βάρκες αποφασίζουν να ρίξουν το δελφίνι πίσω στη θάλασσα, κάτι που δεν ήταν όπως αποδείχθηκε και ιδιαίτερα εύκολο αφού ήταν βαρύ ενώ δεν έπρεπε και να το πληγώσουν. Μετά από την συνδρομή δύο ακόμα αντρών, τελικά το δελφίνι επέστρεψε στο νερό, υπό τα χειροκροτήματα των τουριστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι τα δελφίνια μπορούν να αναπνέουν αέρα, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με το δέρμα τους, το οποίο υπερθερμαίνεται από τον ήλιο αν δεν βρίσκεται συνέχεια υπό την κάλυψη του νερού.
Οι Γονείς Άφησαν το Μωρό Μόνο του με το Σκύλο. Αυτό που Συνέβη στη Συνέχεια θα σας Σοκάρει!
Οι Γονείς Άφησαν το Μωρό Μόνο του με το Σκύλο. Αυτό που Συνέβη στη Συνέχεια θα σας Σοκάρει!
3.5'     7937
Η μικρούλα Λόρα Ολίβια πριν ακόμα γεννηθεί είχε ένα φίλο που περίμενε να ρθει στον κόσμο για να τη φροντίζει και να κάνουν παρέα! Εκτός από τη μαμά και τον μπαμπά, υπάρχει και ο Τσάρλι, ένας χαριτωμένος και πανέξυπνος σκύλος ράτσας μπιγκλ. Ενστικτωδώς και αμέσως ξέρει τι χρειάζεται η μικρή του φίλη! Οι γονείς της Λόρα Ολίβια είναι ενθουσιασμένοι με το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους. «Ευχαριστούμε Τσάρλι που δίνεις τόση χαρά στη κόρη μας. Κάθε της χαμόγελο είναι ένα δώρο.» Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε την απίστευτη φιλία και αγάπη μεταξύ της Λόρα Ολίβια και του Τσάρλι και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Η εξωτική Παραλία Μπέλλα Βράκα στα Σύβοτα! Mια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας
Η εξωτική Παραλία Μπέλλα Βράκα στα Σύβοτα! Mια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας
3.5'     5895
Η παραλία Μπέλλα Βράκα ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο. Μπορεί κανείς να την επισκεφτεί με τα πόδια περνώντας κυριολεκτικά μέσα από την θάλασσα. Είναι μια μικρή, γραφική, αμμώδης παραλία η οποία συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες από τα γειτονικά ξενοδοχεία. Η παραλία προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ασκήσετε διάφορα θαλάσσια σπορ. Υπάρχει η δυνατότητα να την επισκεφτείτε με αυτοκίνητο το οποίο αφήνετε σε πάρκινγκ πάνω από την παραλία και κατεβαίνετε σε αυτή από κατάλληλο διαμορφωμένο μονοπάτι. Μόλις την αντικρίσετε θα μαγευτείτε από το πανέμορφο τοπίο. Δίπλα σε αυτή υπάρχουν και άλλες οργανωμένες παραλίες στις οποίες πηγαίνετε είτε από μονοπάτια είτε με βάρκα καθώς κάποιες από αυτές είναι απροσπέλαστες.