Μαλλιά κουβάρια Σκορδά-Ηλιάκη on air επειδή ο Δημητράκης κατούρησε στην πισίνα! Απίστευτο περιστατικό (Βίντεο)..

Έγιναν μπάχαλο. Ένα θέμα που απεικόνιζε παιδάκια στην πισίνα ήταν αρκετό για να ανάψουν τα αίματα στο «Πρωινό». Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς είπε ότι όταν τα παιδάκια πηγαίνουν στην πισίνα κάνουν τσίσα τους, η Ηλιάκη όλο απορία ρώτησε τη Σκορδά αν οι γιοι της κάνουν το ίδιο. «Ο Γιάννης όχι, γιατί το έχει μάθει..
Αλλά ο μικρός επειδή φοράει ακόμα πάνα δεν ξέρει και το κάνει», είπε η Σκορδά κάνοντας έξαλλη την Ηλιάκη. Η Μαρία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της με την Σκορδά να μην κρύβει την αγανάκτησή της. «Δεν θα βάζω εγώ το παιδί μου στην πισίνα για να μην κατουράει εσένα;» είπε η Φαίη. Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Της μίλησε και τον απέφυγε μόλις όμως είδε τι έκρυβε η βαλίτσα του άλλαξαν τα πράγματα – Η εκδίκησή του…επική!
Της μίλησε και τον απέφυγε μόλις όμως είδε τι έκρυβε η βαλίτσα του άλλαξαν τα πράγματα – Η εκδίκησή του…επική!
5.7'     6018
Μία φάρσα που θα θυμάται για πολύ καιρό ίσως και για πάντα! Γιατί νόμιζε πως ο τύπος είναι χαζός και αυτή η γάτα…! Καλά να πάθει…
Η αυτού μεγαλειότης Κρήτη (εκπληκτικό ολοκαίνουριο βίντεο)
Η αυτού μεγαλειότης Κρήτη (εκπληκτικό ολοκαίνουριο βίντεο)
19.7'     6062
Απέραντη, αρχαία, περήφανη και εντυπωσιακή. Η γενέτειρα του Δία και το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος: η αυτού μεγαλειότης Κρήτη. Το πιο φλογερό ταπεραμέντο της Ελλάδας κατοικεί ακριβώς εδώ, ο πλούτος και το βάθος της ιστορίας της σε καθηλώνουν, όπως και το κάλλος των αμέτρητων κολπίσκων, των αρχαίων κάστρων και δρόμων, των ακτών και των ξενοδοχείων της. Είναι το νοτιότερο νησί της Ελλάδας, που το φως του ήλιου το λούζει ολόκληρο τον χρόνο. Εδώ το καλοκαίρι ξεκινά τον Απρίλιο και τελειώνει στα τέλη Οκτωβρίου. Η ζωή στο νησί κινείται σε χαλαρούς, ήρεμους ρυθμούς, ενώ παντού κυριαρχεί μια αρμονική ατμόσφαιρα. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Την Κρήτη την επιβουλεύτηκαν πολλοί κατακτητές. Η αντίσταση στον ξένο εχθρό σφυρηλάτησε τον αυθεντικό Κρητικό χαρακτήρα: περηφάνια, ανεξαρτησία, πατριαρχικός τρόπος ζωής και μια μοναδική αντίληψη της έννοιας της τιμής που συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή καλοσύνη και φιλοξενία.
Κανείς δεν την θέλει λόγω του Προσώπου της. 2 Χρόνια μετά, πήγε στην Τηλεόραση και έκανε Το Αδιανόητο!
Κανείς δεν την θέλει λόγω του Προσώπου της. 2 Χρόνια μετά, πήγε στην Τηλεόραση και έκανε Το Αδιανόητο!
6.8'     7262
Το “The Undateables” είναι ένα Βρετανικό σόου που βλέπει τις ιστορίες μόνων ανθρώπων με δύσκολα προβλήματα που είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ξανά να κάνουν μία σχέση. Στο βίντεο που ακολουθεί, δύο άτυχοι στον έρωτα – αλλά πολύ γενναίοι – το επισκέφτηκαν και μιλάνε για τις ιστορίες τους. Αρχικά, γνωρίσαμε τον 22χρονο James, που έχει το σύνδρομο του Asperger και δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μία σχέση. Παρόλο που το θέλει πολύ, ξέρει πως η προσωπικότητά του το κάνει σχεδόν ανέφικτο. Έχει γνώση της κατάστασής του. Ένα από τα προβλήματα με την κατάστασή του είναι πως δεν μπορεί να “διαβάσει” τους ανθρώπους και τις εκφράσεις του προσώπου τους και έτσι πολύ συχνά δεν ξέρει πώς να συνεχίσει μία κουβέντα. Στη συνέχεια, είδαμε την 34χρονη Tammy, που έχει μία παραμόρφωση στο πρόσωπο αφού είχε πάθει μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία. Ήταν πάντα κοινωνική και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει με κάποιον, αλλά από τότε που άλλαξε το πρόσωπό της, οι περισσότεροι δύσκολα το παραβλέπουν και αυτό έχει επηρεάσει πολύ την αυτοπεποίθησή της.
Χτύπησαν οι Ρώσοι! Ανηλεής βομβαρδισμός…(Bίντεο)
Χτύπησαν οι Ρώσοι! Ανηλεής βομβαρδισμός…(Bίντεο)
1.5'     6213
Η Ρωσία απάντησε στην Ουκρανία. Μετά από ημέρες ουκρανικών βομβαρδισμών στην περιοχή του Ντονιέτσκ, οι ρωσικές πυροβολαρχίες πήραν εντολή να ανταποδώσουν τα χτυπήματα. Η επίθεση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι ουκρανικές δυνάμεις και τουλάχιστον 12 στρατιώτες να σκοτωθούν. Οι δε τραυματίες είναι δεκάδες.