ΔΕΙΤΕ πως να αλλάξετε λάστιχο εν κινήσει!

Αυτοί οι Σαουδάραβες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προσθέσουν και ένα νέο ταλέντο στο βιογραφικό τους και είναι αυτό της τρελής οδήγησης.

Στο ακόλουθο βίντεο θα παρακολουθήσετε μια ομάδα ανθρώπων να αλλάζουν λάστιχα καθώς το όχημα βρίσκετε εν κινήσει!

Αποτελούν τους τέλειους συνοδηγούς καθώς μαζί τους, δεν πρόκειται ποτέ να μείνετε από σκασμένο λάστιχο.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Όσκαρ ηθοποιίας από δίδυμα μωράκια: Προσποιούνται τα κοιμισμένα όταν
Όσκαρ ηθοποιίας από δίδυμα μωράκια: Προσποιούνται τα κοιμισμένα όταν
46''     2732
Αυτά τα αξιολάτρευτα δίδυμα κοριτσάκια ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν όταν η μαμά τους πλησιάζει στο δωμάτιο! Να υποκριθούν ότι… κοιμούνται φυσικά! Το μόνιτορ για την παρακολούθηση των δύο μωρών επιτρέπει στην Judy να τους μιλήσει από απόσταση, ωστόσο αυτά καταλαβαίνουν ότι μάλλον πλησιάζει. Αφήνουν λοιπόν τα παιχνίδια και προσποιούνται ότι έχουν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα…
Ο λόγος που αυτή η μητέρα αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της είναι απίστευτος
Ο λόγος που αυτή η μητέρα αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της είναι απίστευτος
2.8'     2965
Τρία χρόνια μετά το χαμό της 13χρονης κόρης της η Ady Guzman-DeJesus, ήρθε αντιμέτωπη με τον έφηβο δολοφόνο της στο δικαστήριο. Αυτό που έκανε είναι φοβερό, αφού όχι μόνο του πρόσφερε μια πιο ήπια συμφωνία, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά. Γράφει η Νάσια Πατέλη Λένε πως η αγάπη της μάνας δεν έχει όρια, η δύναμη της ψυχής της είναι ασυγκράτητη. Όμως τι γίνεται όταν χἀνει μια μάνα το παιδί της; Τι αποθέματα ψυχής, πόσο γενναιόδωρη μπορεί να γίνει αυτή η μάνα μέσα στον πόνο της; Ερωτήματα που δύσκολα λαμβάνουν απάντηση. Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν αυτό που ώθησε τη μάνα αυτή είναι η γενναιότητα της ψυχής της ή η καθαρότητα αντίληψης της πραγματικότητας, αφού στα μάτια του έφηβου δολοφόνου του παιδιού της «είδε» ένα ακόμη παιδί…. Η ιστορία έχει ως εξής, πριν τρια χρόνια, το Νοέμβριο 2012, ο νεαρός Jordyn Howe πήρε το όπλο του πατριού του, με σκοπό να το φέρει στο σχολείο, ενώ λοιπόν το έδειχνε στους φίλους του μέσα στο σχολικό λεωφορείο, πυροβόλησε, κατά λάθος, και τραυμάτισε θανάσιμα την 13 τότε ετών Lourdes Guzman-DeJesus, στον λαιμό. Ο Howe ομολόγησε την ενοχή του και ενώ η μητέρα αρχικά ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του, στη συνέχεια κάτι άλλαξε μέσα της και ζήτησε να μην του φερθεί σκληρά το δικαστήριο. Αποτέλεσμα ο νεαρός θα περάσει ένα χρόνο σε κέντρο επιτήρησης. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει μαζί με την μητέρα του κοριτσιού που σκότωσε σε ολόκληρη τη Φλόριντα, για να μιλήσουν στους μαθητές για τους κινδύνους που κρύβουν τα όπλα. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσει τα παραπάνω θα επιστρέψει στη φυλακή… Η μητέρα αυτή μετέτρεψε μια τραγική στιγμή σε μια επιχείρηση πρόληψης δεκάδων όμοιων ατυχημάτων. Μια πρωτοβουλία την οποία θα έπρεπε να είχε λάβει η πολιτεία χρόνια πριν…
17 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για το σ*ξ!
17 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για το σ*ξ!
1.8'     3229
Εκεί που νομίζεις ότι το ξέρεις καλά το άθλημα, έρχονται στιγμές που αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φανταζόσουν και κανείς δεν φρόντισε να στα πει κιόλας. Για παράδειγμα, το σεξ στην παραλία μπορεί να δείχνει ωραίο και ερεθιστικό στις ταινίες αλλά όσοι το έχουν κάνει πράξη και κυρίως από πλευράς γυναικών, δεν το απόλαυσαν καθόλου. Θέματα που αφορούν το σώμα, τα προκαταρκτικά, το πρωκτικό σεξ και άλλα πολλά όπως τα έχουν σημειώσει άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας.
Τραγωδία HELIOS: Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16 – Συγκλονιστικά
Τραγωδία HELIOS: Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16 – Συγκλονιστικά
9.9'     2840
14 Αυγούστου 2005. Η πτήση-μυστήριο του HELIOS,έχει δραματικό τέλος με τη συντριβή του αεροσκάφους στο Γραμματικό. Η Πολεμική Αεροπορία με δύο F 16 είχε παίξει το δικό της ρόλο.Οι πιλότοι των F 16 είχαν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με τον ηρωϊκό φροντιστή που κάθησε στη καρέκλα του αναίσθητου κυβερνήτη,τον καθοδήγησαν δείχνοντάς του το διάδρομο της Τανάγρας,αλλά η προσγείωση δεν ήταν απλή υπόθεση. Πολλοί είχαν πει τότε ότι τα F 16 είχαν καταρρίψει το HELIOS. Διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποστολή χαράχθηκε βαθειά στο μυαλό των χειριστών που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Τα περισσότερα από τα μυστήρια αυτής της τραγωδίας ,απαντήθηκαν με επάρκεια στοντοκιμαντέρ του Discovery Channel.