Η σπάνια πάθηση… Η γυναίκα που μετατρέπεται σε άγαλμα. (Βίντεο)

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα γνωρίσετε την 32χρονη Ashley Kurpiel από την πολιτεία Τζόρτζια (ΗΠΑ), μια κοπέλα που πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση γνωστή ως προοδευτική οστεοποιό ινοδυσπλασία ή σύνδρομο του ανθρώπου – πέτρα (Fibrodysplasia ossificans progressiva), χαρακτηριστικό της οποίας είναι ότι μετατρέπει τους μύες αλλά και τους μαλακούς ιστούς (τένοντες, συνδέσμους) του σώματος σε στέρεα οστά, δηλαδή κόκκαλα.

Η συγκεκριμένη ασθένεια, όπως θα δείτε και μόνοι σας έχει στερήσει το δεξί χέρι στην Ashley, ενώ οι επιπτώσεις της μπορούν να αφήσουν τους πάσχοντες εντελώς ακινητοποιημένους.

Στα παιδιά που γεννιούνται με FOP, η ασθένεια ξεκινά συνήθως από το λαιμό, στη συνέχεια, προχωρά στους ώμους, τα χέρια στο στήθος και τέλος στα πόδια. Ως αποτέλεσμα, η κατάσταση προκαλεί απώλεια της κινητικότητας των αρθρώσεων, προκαλώντας επιπλοκές στην αναπνοή από τον περιορισμό του διαφράγματος.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η εν λόγω πάθηση επηρεάζει ένα άτομο στα δύο εκατομμύρια και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια θεραπεία.

Παρ” όλες τις δυσκολίες, η Asley δεν τα βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να χαρεί τη ζωή της στο έπακρο, καθώς πηγαίνει για surfing και skateboard, ενώ αγαπά τα ταξίδια. Σε ένα από αυτά, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Σοκαριστικό βίντεο: Εξαγριωμένη έφηβη σαπίζει στο ξύλο 87χρονη μέσα σε λεωφορείο
Σοκαριστικό βίντεο: Εξαγριωμένη έφηβη σαπίζει στο ξύλο 87χρονη μέσα σε λεωφορείο
1.2'     5125
Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη σε λεωφορείο του Λονδίνου, διακρίνεται μια ηλικιωμένη γυναίκα 87 ετών, να μιλά σε δύο νεαρές που μπήκαν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Κι ενώ σηκώνεται από τη θέση της, μια από αυτές την χτυπά άγρια στο πρόσωπο πριν προλάβει να αντιδράσει. Τότε και οι δύο βγήκαν από το όχημα. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με μαυρισμένο μάτι στο νοσοκομείο, αφότου μια άλλη επιβάτης σηκώθηκε για να τη βοηθήσει. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να εντοπιστούν οι νεαρές που υπολογίζεται πως βρίσκονται μεταξύ 14-18 ετών. «Ήταν μια άσχημη επίθεση σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που απλά ήθελε να πάει σπίτι της. Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να αναγνωρίσει τις ύποπτες να επικοινωνήσει με την αστυνομία» δήλωσε ο αξιωματικός Arran Hillier.
Του έπεσαν τα ερωτικά του σύνεργα στον δρόμο – Δείτε πως αντέδρασε ο κόσμος!
Του έπεσαν τα ερωτικά του σύνεργα στον δρόμο – Δείτε πως αντέδρασε ο κόσμος!
5.9'     5315
Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε κάτι τέτοιο; Θα τον βοηθούσατε; Οι περισσότεροι τον βοήθησαν αλλά δεν σταματήσανε να γελάνε…!
Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε (VIDEO)
Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε (VIDEO)
2.9'     8097
Ένας άνδρας παρενοχλεί μια γοητευτική ξανθιά σε ένα βαγόνι γεμάτο επιβάτες στο μετρό του Λονδίνου – Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι άνδρες στο βαγόνι, όταν η γυναίκα θα ζητήσει την βοήθειά τους; Μέσα σε ένα γεμάτο επιβάτες βαγόνι, στο μετρό του Λονδίνου, μπαίνει μια νεαρή γοητευτική ξανθιά. Η γυναίκα στέκεται όρθια, αφού δεν υπάρχει ελεύθερη θέση και κρατά με το ένα της χέρι την χειρολαβή. Ξαφνικά, ένας νεαρός επιβάτης, που βρίσκεται δίπλα της, αρχίζει να κολλάει το σώμα του στο δικό της και αγγίζει με το χέρι του το χέρι της γυναίκας, που κρατά την χειρολαβή. Η γυναίκα του ζητά να απομακρυνθεί, αλλά, μάταια, ο άγνωστος άνδρας γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικός. Δύο άλλοι άνδρες, που βρίσκονται κοντά την νεαρή γυναίκα, φαίνεται ότι δεν έχουν παρατηρήσει τι εκτυλίσσεται, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, αφού είναι απορροφημένοι από την μεταξύ τους συζήτηση. Η άγνωστη ξανθιά πηγαίνει πιο μπροστά στο βαγόνι και ζητά την βοήθεια από μια παρέα αντρών, ενώ φωνάζει δυνατά στον άντρα, που την παρενοχλεί, να σταματήσει να την αγγίζει. Η παρέα των επιβατών ρωτά την γυναίκα, αν γνωρίζει τον άνδρα που την παρενοχλεί και, όταν εκείνη απαντά «όχι», δημιουργείται αναπάντεχη ένταση, καθώς, οι υπόλοιποι άνδρες τρέχουν να βοηθήσουν την γυναίκα και εκείνη φοβούμενη, ότι θα επιτεθούν στον άνδρα που την «παρενοχλεί», τους εξηγεί, ότι είναι, απλά, ένας ηθοποιός, όπως άλλωστε και ή ίδια.
Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
4.4'     5384
Μπορεί ακόμη να…αργούν τα Χριστούγεννα, αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το παρακάτω διακοσμητικό σε all-time-classic! Μη σας πούμε ότι μπορεί άνετα να μετατραπεί και σε φωτιστικό για disco πάρτυ!