Στο πάτωμα η Ηλιάκη! Έπεσε από την καρέκλα!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη τσακώνονται όπως ο σκύλος με την γάτα.
Ο δε Νίκος έχει βρει νέο τρόπο να απαντά τραβώντας τα μαλλιά. Κι αφού τράβηξε τράβηξε τα μαλλιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα στα live streaming που κάνει η εκπομπή σταθερά πλέον, ήρθε και η ώρα της Μαρίας Ηλιάκη. Μπορεί την πρώτη φορά να αντιστάθηκε και να κράτησε κόντρα, ωστόσο τη δεύτερη, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάτωμα κάνοντας τους πάντες αρχικά να τα χάσουν και έπειτα να ξεσπάσουν σε γέλια!

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Έχει και η Ελλάδα φιόρδ αλά Νορβηγία -Βρίσκονται στην Κρήτη, είναι μαγικά [Βίντεο]
Έχει και η Ελλάδα φιόρδ αλά Νορβηγία -Βρίσκονται στην Κρήτη, είναι μαγικά [Βίντεο]
2.6'     5895
Η Ελλάδα είναι γεμάτη γωνιές μοναδικής ομορφιάς, πολλές εξ’ αυτών άγνωστες στου περισσότερους. Μια από αυτές ο «Κάραβος» Ένας μακρόστενος κόλπος 100 μέτρων που σχηματίζεται ανάμεσα στην ακτή και σε μεγάλους κάθετους βράχους και καταλήγει σε μια μικρή πλαζ δύο μέτρων. Σε αυτόν τον κόλπο, νότια του Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Πλακιά και την Πρέβελη έβρισκαν καταφύγιο κατά την Βυζαντινή περίοδο οι πειρατές, οι οποίοι τον βάπτισαν και «Κάραβο». Ο «Κάραβος» είναι κατά τη μυθολογία και το μέρος που ο Οδυσσέας μαγεμένος από την ομορφιά του τόπου αλλά και της βασίλισσας Καλυψώ, έμεινε εκεί για επτά χρόνια πριν επιστρέψει στην Ιθάκη. Η πρόσβαση στην παραλία για το κοινό μπορεί να γίνει είτε περνώντας μέσα από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στα όρια της παραλίας (πρόσβαση από Δαμνόνι) ή με βάρκα από τον Πλακιά.
Όταν καλείς ταξί και σου έρχεται η πιο απίθανη κούρσα!
Όταν καλείς ταξί και σου έρχεται η πιο απίθανη κούρσα!
3.2'     4670
Το Uber αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή για υπηρεσίες ταξί σε εκατοντάδες πόλεις του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Αθήνα. Στα πλαίσια μιας αστείας φάρσας, ο φαρσέρ Josh Paler Lin νοίκιασε μια Lamborghini και τρέλανε τους χρήστες του Uber, οι οποίοι περίμεναν πως θα τους παραλάβει κάποιος με ένα βαρετό μικρό Prius C. Ως κερασάκι στην τούρτα, ο ίδιος ντύθηκε Batman! Το βίντεο με την φάρσα του έχει φτάσει τις 4,5 εκατομμύρια προβολές.
H τρομακτική ελληνική φάρσα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο! [video]
H τρομακτική ελληνική φάρσα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο! [video]
3.9'     6014
Tη φάρσα σκάρωσε η ομάδα «ZM Pranks» από την Χαλκίδα. Στο σκοτάδι του νεκροταφείου, παράξενα «πλάσματα» εμφανίζονται και… προκαλούν τρόμο.
Δεν άντεξαν οι κριτές! Τραγούδησε και χόρεψε Ρουβά με Σκονάκι στο χέρι! Δείτε ΠΩΣ έφυγε…
Δεν άντεξαν οι κριτές! Τραγούδησε και χόρεψε Ρουβά με Σκονάκι στο χέρι! Δείτε ΠΩΣ έφυγε…
4.9'     5959
Ο 34χρονος Κυριάκος Βογιαντζής μέχρι πρότινος τραγουδούσε στο μπάνιο του και σε καραόκε βραδιές, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο X Factor, για κακή τύχη των κριτών. Με το σκονάκι του ανά χείρας ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε «Άντεξα» και χόρεψε Σάκη Ρουβά …ή περίπου. «Λες Σάκη Ρουβά και χορεύεις τον χορό της κοιλιάς! Πως το κάνεις αυτό;» σχολίασε η Πέγκυ Ζήνα που μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους ή Παπα – Θεοφάνους όπως τον βάπτισε ο παίκτης ψήφισαν «όχι». Ο Κυριάκος δεν έμεινε να ακούσει τους άλλους δυο κριτές…