Συγκλονιστικό βίντεο: Κρήτες και Πόντιοι χορεύουν αντικριστά

Ένα συγκλονιστικό όσο και συγκινητικό βίντεο κατέγραψε ο φακός του χρήστη του Facebook Κώστα Αθανασιάδη από την 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 80 Γυμνάσια της περιοχής.

Ο αντικριστός χορός Κρητών και Ποντίων, υπό τους ήχους της κρητικής και της ποντιακής λύρας μάγεψε τους παριστάμενους, οι οποίοι ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Απολαύστε το βίντεο

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου διασκέδασε τους χιλιάδες θεατές από όλη τη χώρα, ωστόσο, κατά κοινή ομολογία μία είναι η στιγμή που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Πριν 6 μήνες έχασε τον γιο της – Σήμερα καθώς η κόρη της οδηγεί ακούει ξαφνικά στο ραδιόφωνο…
Πριν 6 μήνες έχασε τον γιο της – Σήμερα καθώς η κόρη της οδηγεί ακούει ξαφνικά στο ραδιόφωνο…
3.1'     7212
Η Michele είναι η τραγική μητέρα που έχασε το 19χρονο γιο της στη 1 Δεκεμβρίου του 2014 ύστερα από ένα εργατικό ατύχημα. Ο Blaine πέθανε όταν έπεσε από το τρακτέρ που χειριζόταν… Η οικογένειά του τον θυμάται ως έναν όμορφο, ευγενικό και ιδιαίτερα αγαπητό άντρα. Αγαπούσε πολύ το ράγκμπι και η καριέρα του στο άθλημα προβλεπόταν λαμπρή όσο και η προσωπικότητά του. Από το θάνατό του και μετά, η Michele προσπαθεί να ξαναενώσει τα κομμάτια της ζωής της. Δεν κατάφερε να επιστρέψει στη δουλειά της λόγω του πένθους της, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να έχουν συσσωρευτεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που έχει σχεδόν χρεοκωπήσει και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Η κόρη της Crystal και τα αδέρφια της, Jessica και Tom, επικοινώνησαν με τη ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show για να μοιραστούν τη συγκινητική ιστορία τους και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στο αυτοκίνητο της Crystal για να καταγράψουν τις αντιδράσεις της μητέρας της. Ο σταθμός KIIS 1065 της χάρισε χρήματα για να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού της σε βάθος 6 μηνών και $5.000 για να τελειώσει την ανακαίνιση που είχε ξεκινήσει ο Blaine πριν πεθάνει τραγικά.
Φοβερό: Ρίχνει υγρό πιάτων μέσα στην τουαλέτα – Δείτε γιατί!
Φοβερό: Ρίχνει υγρό πιάτων μέσα στην τουαλέτα – Δείτε γιατί!
1.2'     9066
Με αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο βίντεο των Build.com θα μάθετε πώς μπορείτε εύκολα και γρήγορα να απομακρύνετε από τη λεκάνη της τουαλέτας σας το χαρτί που σας έπεσε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι απορρυπαντικό πιάτων. Ρίξτε αρκετή ποσότητα από το απορρυπαντικό σας μέσα στη λεκάνη. Προσθέστε ένα μπολ ζεστού νερού και αφήστε το για μερικά λεπτά, συνήθως από 3 ως 20. Επαναλάβετε τη διαδικασία και θα δείτε τα αποτελέσματα. Το απορρυπαντικό λιπαίνει την είσοδο και την απελευθερώνει ώστε να αποφύγετε άλλες διαδικασίες που μπορεί να είναι πιο κοπιαστικές ή χρονοβόρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό ρούχων εφόσον κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά με το απορρυπαντικό πιάτων ή και καθαριστικό τουαλέτας. Όπως επισημαίνετε, κάθε περίπτωση και απόφραξη είναι διαφορετική και αυτό το κόλπο ίσως να μην έχει πάντα το ανάλογο αποτέλεσμα.
Κανείς δεν Πίστευε ότι κάποιος μπορεί να Ζει εκεί μέσα. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του Σπιτιού, θα τα Χάσετε…
Κανείς δεν Πίστευε ότι κάποιος μπορεί να Ζει εκεί μέσα. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του Σπιτιού, θα τα Χάσετε…
4.5'     6979
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δάσος είναι πιο ήρεμο από την πόλη. Τα δέντρα απελευθερώνουν περισσότερο οξυγόνο και έτσι μπορούμε να αναπνέουμε πιο εύκολα, επομένως και να σκεφτόμαστε πιο καθαρά. Ο Dan Prince είναι ένας πολύ έξυπνος και δημιουργικός άνθρωπος που άλλαξε τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του, τον οποίο ακολουθούν οι περισσότεροι Αμερικανοί. Μετακόμισε στο δάσος του Oregon περίπου 20 χρόνια πριν. Είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Hobbit Man”, γιατί, όπως τα χόμπιτ, ζει σε μια υπόγεια τρύπα. Ωστόσο, είναι η πιο τέλεια τρύπα που έχετε δει! To σχέδιο του καταφύγιου του είναι πολύ καλά σχεδιασμένο. Έκανε μερικές σύγχρονες αλλαγές, για παράδειγμα πρόσθεσε μια πραγματική ξύλινη πόρτα για ασφάλεια και προστασία. Η πόρτα είναι τόσο μικρή που για να μπεις πρέπει να συρθείς. Αλλά ο Dan δεν ανησυχεί γι’αυτό γιατί διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και είναι πολύ ενεργός στου φυσικό του περιβάλλον. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η απλότητα της κατασκευής. Χρησιμοποίησε τα πάντα από το φυσικό τοπίο για να χτίσει το υπόγειο σπίτι του, πριν αγοράσει προμήθειες. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ανθρώπους να γυρνάνε στη φύση και να χρησιμοποιούν φυσικούς χώρους για το σπίτι τους αντί να εκμεταλλεύονται τους φυσικούς πόρους για να χτίσουν πολυτελή σπίτια. Το σπίτι δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά είναι άνετο. Έχει χρησιμοποιήσει κάθε εκατοστό έξυπνα. Ο Dan ζει μια πολύ ήρεμη ζωή στη φύση. Έχει γίνει ένα με αυτήν και δεν τον ανησυχεί η μοναξιά. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον “Hobbit Man” να μιλάει για το κόστος κατασκευής αυτού του τέλειου σπιτιού.
Watch_ Skiing With Adorable Adventure Cat Jesperpus
Watch_ Skiing With Adorable Adventure Cat Jesperpus
1.3'     5612
An energetic cat named Jesperpus hits the trails with his two-legged friend Aina Stormo in Norway. Aina filmed this run just for National Geographic. The sport of skijoring more typically involves a skier riding behind a horse or a dog. But even if this animal athlete isn't likely to compete as a pro, he's a true champion in spirit.