Ήθελε στην πρόταση γάμου που θα της έκανε να έχει μαζί και την πεθερά του…ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!

Μια ξεκαρδιστική στιγμή όπου η πεθερά κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, όταν σκόνταψε και έπεσε τη στιγμή που έκαναν πρόταση γάμου στην κόρη της!

Ο Bill Devaney σχεδίαζε επί μήνες να ζητήσει από την κοπέλα του Breanne Clark να τον παντρευτεί, μπροστά στην οικογένειά της.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίαζε…

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Θα πάθετε το σοκ της ζωης σας μόλις δείτε τι κατέγραψε αυτός ο άνθρωπος με την camera του είναι στα αλήθεια κάτι το εξωπραγματικό!!
Θα πάθετε το σοκ της ζωης σας μόλις δείτε τι κατέγραψε αυτός ο άνθρωπος με την camera του είναι στα αλήθεια κάτι το εξωπραγματικό!!
2.5'     2840
Μοιάζει σαν ένα πλάσμα από φώς να προσπαθεί να παίξει τριγυρνώντας στα σύννεφα. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του. Βλέποντάς το βίντεο γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται «crown flashing». Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας. Η φύση πάντα θα αποτελεί μυστήριο και θα μας εκπλήσσει. Δεν έχει σημασία πόσα ξέρουμε για αυτήν γιατί πάντα θα υπάρχει ακόμη ένα μυστικό.
Πιθανότατα να είναι το καλύτερο κάρφωμα που έχετε δει ποτέ από ερασιτέχνη
Πιθανότατα να είναι το καλύτερο κάρφωμα που έχετε δει ποτέ από ερασιτέχνη
1.1'     2415
Ο τύπος έκανε το λεγόμενο… κρυφό κάρφωμα. Απολαύστε τον.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩPΑ Άγρια επίθεση προς Αλέξη Τσίπρα!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩPΑ Άγρια επίθεση προς Αλέξη Τσίπρα!!
1.4'     2295
Μπορεί όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ να ήταν ευδιάθετος, αισιόδοξος πως θα κυβερνά τα επόμενα οκτώ χρόνια και να δέχτηκε το φιλί από μια γυναίκα που του άφησε σημάδι από κραγιόν στο μάγουλο, η συνέχεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ κάθε άλλο παρά χαλαρή ήταν. Όταν ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο περίπτερο της ΕΤ3, τον περίμεναν σύζυγοι των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές, που απολύθηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να “παγώσει” τις εξορύξεις στη Χαλκιδική και εδώ και πολλές μέρες έχουν κλειστεί στις στοές των ορυχείων απαιτώντας να βρεθεί λύση. Η συνάντηση των δυο πλευρών δεν είχε ούτε χαμόγελα ούτε χαλαρή διάθεση. Είχε φωνές και διαμαρτυρίες κατά του Αλέξη Τσίπρα, με τις συζύγους των μεταλλωρύχων να του επιτίθενται φραστικά, να τον κατηγορούν για πολιτικά παιχνίδια, να του ζητούν να δώσει λύση και να τον ρωτούν αν είναι περήφανος. “Κύρια Τσίπρα, πόσο περήφανος νιώσατε που έχετε 2000 εργαζόμενους στο δρόμο; Πόσο περήφανος είστε; Οι άνδρες μας είναι στις στοές! Από βδομάδα θα μπούμε κι εμείς” του φώναζε μια γυναίκα, την οποία απομάκρυναν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί! Οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσίπρα τον απομάκρυναν άμεσα…1
Οι καλύτερες αποτυχίες που κατέγραψε η κάμερα για τον μήνα Αύγουστο 2015.
Οι καλύτερες αποτυχίες που κατέγραψε η κάμερα για τον μήνα Αύγουστο 2015.
7.5'     2674
Ο μήνας Αύγουστος μόλις τέλειωσε (Καλό Μήνα να έχουμε) και ήδη δημιουργήθηκε μια συλλογή που συγκεντρώνει τα καλύτερα Flops από αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο περίπτερο η στην κουζίνα σας να γεμίσετε ένα μπολ με ποπ κορν και να πατήσετε το Play στο βίντεο! Καλή διασκέδαση!