17 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για το σ*ξ!

Εκεί που νομίζεις ότι το ξέρεις καλά το άθλημα, έρχονται στιγμές που αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φανταζόσουν και κανείς δεν φρόντισε να στα πει κιόλας.

Για παράδειγμα, το σεξ στην παραλία μπορεί να δείχνει ωραίο και ερεθιστικό στις ταινίες αλλά όσοι το έχουν κάνει πράξη και κυρίως από πλευράς γυναικών, δεν το απόλαυσαν καθόλου.

Θέματα που αφορούν το σώμα, τα προκαταρκτικά, το πρωκτικό σεξ και άλλα πολλά όπως τα έχουν σημειώσει άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Τραγωδία HELIOS: Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16 – Συγκλονιστικά
Τραγωδία HELIOS: Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16 – Συγκλονιστικά
9.9'     3015
14 Αυγούστου 2005. Η πτήση-μυστήριο του HELIOS,έχει δραματικό τέλος με τη συντριβή του αεροσκάφους στο Γραμματικό. Η Πολεμική Αεροπορία με δύο F 16 είχε παίξει το δικό της ρόλο.Οι πιλότοι των F 16 είχαν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με τον ηρωϊκό φροντιστή που κάθησε στη καρέκλα του αναίσθητου κυβερνήτη,τον καθοδήγησαν δείχνοντάς του το διάδρομο της Τανάγρας,αλλά η προσγείωση δεν ήταν απλή υπόθεση. Πολλοί είχαν πει τότε ότι τα F 16 είχαν καταρρίψει το HELIOS. Διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποστολή χαράχθηκε βαθειά στο μυαλό των χειριστών που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Τα περισσότερα από τα μυστήρια αυτής της τραγωδίας ,απαντήθηκαν με επάρκεια στοντοκιμαντέρ του Discovery Channel.
Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε
Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε
1.9'     3266
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι στον 21ο αιώνα που ζούμε μερικά ζευγάρια δεν καταλαβαίνουν αν έχουν κάνει την «κουτσουκέλα» τους ή οχι…!
Απίστευτο θράσος: Ληστές εισέβαλαν σε γραφείο και το άδειασαν ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν
Απίστευτο θράσος: Ληστές εισέβαλαν σε γραφείο και το άδειασαν ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν
1.2'     2784
Σε ακραία επίπεδα έχει φτάσει το θράσος των κλεφτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να εισβάλουν σε γραφεία και μαγαζιά, παρά την παρουσία των ιδιοκτητών τους. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε στη Χαλκίδα, όταν ο κλέφτης μπήκε στο ασφαλιστικό γραφείο «Kronos Insurance Group», ενώ ο ιδιοκτήτης του… κοιμόταν! Σε δευτερόλεπτα άρπαξε ένα κράνος και έναν φορητό υπολογιστή και το έσκασε. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου αντιλήφθηκε το περιστατικό ακριβώς τη στιγμή που ο κλέφτης έκλεινε την πόρτα πίσω του. Ανήμπορος να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, αρκέστηκε να κτυπήσει το χέρι του στο γραφείο! Ο Παναγιώτης Ακαρέπης μίλησε στο eviazoom, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία, καθώς, όπως είπε, η περιοχή δεν φυλάσσεται. «Φτάνουμε στο σημείο να φυλάμε μόνοι μας τα κτίρια και τις επιχειρήσεις μας. Δεχόμαστε απειλές! Στη Σουβάλα, κάθε βράδυ, αν η αστυνομία κάνει τον κόπο και έρθει θα μαζέψει τουλάχιστον 40 άτομα, οι οποίοι πίνουν συνεχώς μπύρες, σπάνε τα μπουκάλια και κυνηγάνε κόσμο που περνάει… Δυστυχώς έχουμε μια μείωση της αστυνόμευσης».
Ζευγάρια δένουν τα μάτια τους και προσπαθούν να μαντέψουν τον σύντροφο τους!
Ζευγάρια δένουν τα μάτια τους και προσπαθούν να μαντέψουν τον σύντροφο τους!
3.8'     2804
Ένα νέο τηλεπαιχνίδι έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες. 3 Ζευγάρια καλούνται να δέσουν τα μάτια τους και με την βοήθεια της αφής να ανακαλύψουν τον σύντροφο τους μετά από διάφορες δοκιμασίες.