Αυτά παθαίνει όποιος κάνει μαγκιές στον δρόμο: Τι έπαθε οδηγός BMW που πήγε να προσπεράσει σχολικό λεωφορείο...

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Συγκλονιστικό βίντεο: Διασώστης ξεσπά σε κλάματα όταν σώζει βρέφος στη Συρία…..
Συγκλονιστικό βίντεο: Διασώστης ξεσπά σε κλάματα όταν σώζει βρέφος στη Συρία…..
52''     3533
Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου. Στο βίντεο φαίνεται ένας διασώστης στο Ιντλίμπ της Συρίας να βγάζει ένα μωρό από τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι και στη συνέχεια να ξεσπά σε κλάματα. Ο διασώστης έσκαβε επί τέσσερις ώρες στα χαλάσματα, προκειμένου να βγάλει το κοριτσάκι ζωντανό. Το βίντεο μετέδωσαν πολλά τηλεοπτικά δίκτυα, ανάμεσά τους και το BBC. Μάλιστα η παρουσιάστρια του BBC δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της, βλέποντας τις εικόνες από τη Συρία. Το κοριτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έμεινε ορφανό, καθώς πέντε μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο Ιντλίμπ. Μη ξαχάσεις να το μοιραστείς με τους φίλους σου στο facebook και άλλες σελίδες :)
-Αλεξάνδρου Ποια είναι η σχέση των συνεργατών της Ελένης!
-Αλεξάνδρου Ποια είναι η σχέση των συνεργατών της Ελένης!
42''     3944
Η Ελένη Μενεγάκη τσάκωσε στην κουζίνα ήταν τον Γιώργο Τσούλη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει ποια είναι η σχέση τους, εάν γνωρίζονται από παλιά. Τότε το μοντέλο πήρε τον λόγο και είπε «έχουμε παρελθόν με τον Γιώργο» και ο μάγειρας τόνισε ότι ναι έχουν βγει αρκετές φορές έξω και έχουν διασκεδάσει!
ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ
ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ
2.4'     5794
Ένα συγκλονιστικό όσο και συγκινητικό βίντεο κατέγραψε ο φακός από την 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 80 Γυμνάσια της περιοχής. Ο αντικριστός χορός Κρητικών και Ποντίων, υπό τους ήχους της κρητικής και της ποντιακής λύρας μάγεψε τους παριστάμενους, οι οποίοι ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα