Τοποθετεί μια λάμπα κάτω από τη βρύση – Μόλις το δείτε θα κάνετε το ίδιο!

Αν το δοκιμάστε, με προσοχή!

Η εφεύρεση του ηλεκτρικού λαμπτήρα (ή αλλιώς λυχνίας ή λάμπας) αποδίδεται συνήθως στον Τόμας Έντισον (11 Φεβρουαρίου 1847-18 Οκτωβρίου 1931), όμως η ομάδα του Έντισον απλά τελειοποίησε τα χαρακτηριστικά του.

Ο κλασσικός όμως λαμπτήρας έχει αρχίσει και αποσύρεται σιγά σιγά λόγο υπερβολικής κατανάλωσης ρεύματος και την θέση του έρχονται να πάρουν οι νέοι ενεργειακοί λαμπτήρες.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Σκουντάει τον αδελφό της να ξυπνήσει και η αντίδρασή του μας “ΑΦΗΣΕ”…!
Σκουντάει τον αδελφό της να ξυπνήσει και η αντίδρασή του μας “ΑΦΗΣΕ”…!
3.5'     3099
Η μικρή αισθάνθηκε την ανάγκη να ξυπνήσει τον αδελφό της για κάποιο λόγο. Πολλά αγόρια θα αντιδρούσαν με άσχημο τρόπο αφού η μικρή του στέρησε τον ύπνο του. Αυτό το αγοράκι όμως μόλις ξύπνησε αγκάλιασε και φίλησε την αδελφούλα της! Είναι πραγματικά ένα υπέροχο βίντεο…
ΣΟΚ: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
ΣΟΚ: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
49''     3298
Βασικά το βίντεο είναι για γέλια‼! Τέτοια βίντεο όμως ενισχύουν και την άποψη πως ανάμεσά μας υπάρχουν ερπετοειδής άνθρωποι (γνωστοί και ως φίδια) που μάλιστα έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις κλειδιά με απώτερο σκοπό να εξουσιάζουν τον κόσμο… Σε ζωντανή συζήτηση και ενώ υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ δύο καλεσμένων ο ένας εκ των δύο κάνει μια κίνηση που άνετα μπορεί κάποιος να την περιγράψει όμοια με αυτή του φιδιού λίγο πριν δαγκώσει ενώ ακούγεται και κάποιο κροτάλισμα ή κάποιο σφύριγμα από μέσα του!!! Απίστευτα πράγματα… Το βίντεο έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο!
Το πολεμικό πλοίο του μέλλοντος
Το πολεμικό πλοίο του μέλλοντος
1.5'     3446
Μοιάζει με κάτι από Star Wars, όμως τα Βρετανικά πολεμικά πλοία του μέλλοντος μπορεί να μοιάζουν σαν κι αυτο σε μόλις 35 χρόνια. Με κάποια απο τα μαχητικά αεροσκάφη της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας ( RAF ) να εχουν ήδη αντικατασταθεί από μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατευθυνόμενα απο στρατιωτικούς που βρίσκονται πίσω απο την οθόνη υπολογιστή χιλιόμετρα μακριά απο τον στόχο, το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας τώρα ερευνά το πώς η τεχνολογία θα μπορούσε να αλλάξει και τον ναυτικο στόλο. Η απάντηση, όπως φαίνεται, ειναι ενας στόλος που θα ειναι σε μεγάλο βαθμό τηλεκατευθυνόμενος και όπως τον περιγράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που θα ειναι εξοπλισμένος με όπλικα συστήματα στην «ταχύτητα του φωτός» και με στέλθ ικανότητες που θα τα καθιστούν αόρατο. Όπως αναφέρει η Telegraph, υπό τον τίτλο «Dreadnought 2050» – μια αναφορά στο HMS Dreadnought, το πολεμικό πλοίο που εντάχθηκε στο Βασιλικό Ναυτικό το 1906 του οποίου η επαναστατική τεχνολογία ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα σκάφη – το έργο/διαγωνισμός ειχε ως στόχο την αναζήτηση ιδεών για μελλοντικά οπλικά συστήματα με τα οποία θα ειναι εξοπλισμένα τα πολεμικά πλοία του βασιλικού ναυτικού. Σύμφωνα με πηγές, το Dreadnought 2050 φαίνεται θα το ελέγχουν μόνο πέντε ναυτικοί οι οποίοι θα βρισκονται μπροστά απο την οθόνη του υπολογιστή τους, σαν ενα video game. Το προσωπικό στο πλοίο θα φτάνει μόνο τα 50 ατομα, κατι που βέβαια δε συγκρίνεται με τα 200 που απαιτούνται για τα σκάφη αυτού του μεγέθους. Οι εικόνες του πλοίου εχουν δοθεί στη δημοσιότητα από μια ομάδα κορυφαίων βρετανικών εταιρειών ηλεκτρονικών συστημάτων σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες στον τομέα της ναυτικής άμυνας στην εταιρία startpoint. Ο Διοικητής Steve Prest, Αξιωματικός στο Βασιλικό Ναυτικό (fleet robotics officer), δήλωσε: «Χαιρετίζουμε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει μερικούς από τους καλύτερους νέους μηχανικούς της Βρετανίας να φανταστουν πώς μπορει να μοιάζουν και με τι μπορει να ειναι εξοπλισμένα τα πολεμικά πλοία το 2050. Θέλουμε να προσελκύσουμε τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στο ναυτικό για τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη συστημάτων με αυτό το επίπεδο φιλοδοξίας». Απο την πλευρά του ο Muir Macdonald, στέλεχος της Startpoint δήλωσε: «Ενώ ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες ξεπερνούν τα σημερινά όρια της επιστήμης και της τεχνολογίας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο τα στοιχεία αυτα δεν θα μπορούσε να ενσωματωθούν σε μελλοντικά σχέδια.» «Η χώρα χρειάζεται καινοτόμο σκέψη και οι έννοιες αυτές δείχνουν το δρόμο προς μια τεχνολογία αιχμής που μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερο κόστος και που θα λειτουργεί με λιγότερο εργατικό δυναμικό.» onalert