Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…

Μπορεί ακόμη να…αργούν τα Χριστούγεννα, αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το παρακάτω διακοσμητικό σε all-time-classic!
Μη σας πούμε ότι μπορεί άνετα να μετατραπεί και σε φωτιστικό για disco πάρτυ!

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
2.1'     3993
Μια λαμπρή ιδέα είχε μια φιλοζωϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ και το πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζει έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το CNN, παρουσίασε πρόσφατα τη δράση του Canine CellMates, που είναι ένα πρόγραμμα που φροντίζει ώστε αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν να βρουν μια οικογένεια να τα υιοθετήσει να κάνουν συντροφιά σε κρατούμενους φυλακών. Κάθε κρατούμενος αναλαμβάνει να φροντίζει όλη την ώρα κάθε μέρα έναν σκύλο. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εξηγούν πως με αυτό τον τρόπο τα σκυλιά μαθαίνουν να λειτουργούν σε ένα «άγνωστο» περιβάλλον και άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουν καλή συμπεριφορά όταν κάποιος τα υιοθετήσει, ενώ οι κρατούμενοι δηλώνουν ενθουσιάσμένοι με την συντροφιά τους και οι υπεύθυνοι των φυλακών λένε πως είναι πιο «ήρεμοι» και πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
52''     4670
Η μεγαλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού για τα παιδιά, εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα είναι σίγουρα το παγωτό. Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «BuzzFeedFood», θα δείτε έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο ώστε να το φτιάξετε μόνοι σας ένα παρόμοιο σάντουιτς παγωτού. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπισκότα τις επιλογής σας, παγωτό σε χάρτινο κυπελάκι και ένα κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε το παγωτό σε φέτες.
Ρόκκος από την πίστα: «Κοπελιά εσύ είσαι τέρμα βλαμμένη»!!
Ρόκκος από την πίστα: «Κοπελιά εσύ είσαι τέρμα βλαμμένη»!!
2.1'     4758
O τυπάκος αυτός είναι απίστευτος. Τα έχουμε γράψει. Τα έχουμε πει. Τον θεωρώ και διόλου τυχαία τρομοκράτη της Ελληνικής μουσικής. Και μπορεί για κάποιους να μην έχει και το τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί… ωστόσο ο Ρόκκος ξέρει όσους έχει απέναντί του να τους κάνει να περνάνε καλά. Να γίνεται κομμάτι της παρέας. Σε τέτοιο βαθμό που να τα χώνει και από το μικρόφωνο. Έτσι και με μια θαυμάστρια η οποία έσπευσε να του περάσει λάστιχα γυμναστικής πάνω στην πίστα για να πάρει την απάντηση. «Καλά εσύ είναι τέρμα βλαμμένη».
Βελγικό άλογο γεννά δίδυμα και το θέαμα είναι πραγματικά πανέμορφο!
Βελγικό άλογο γεννά δίδυμα και το θέαμα είναι πραγματικά πανέμορφο!
1.9'     6679
Δεν πέρασε πολύ καιρός που ο κόσμος μας έγινε ομορφότερος. Ένα υπέροχο Βελγικό άλογο γέννησε τα δίδυμα πουλάρια της που ονομάστηκαν Lisa και Fien. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την περήφανη μητέρα με τα μικρά της να περνούν μαζί την ημέρα τους. Αυτά τα άλογα είναι ευγενείς γίγαντες και μπορούν να τα πλησιάσουν ακόμη και παιδιά. Τα δυο αλογάκια δεν έχουν μόνο τη μαμά τους να τα αγαπά αλλά και ένα μικρό κοριτσάκι. Οι οικογένεια δεν μοιάζει να ενοχλείτε από το θαρραλέο κοριτσάκι που τα πλησιάζει για να τα χαϊδέψει και να τα δει από κοντά. Γενικότερα, τα Βελγικά άλογα είναι πολύ ξεχωριστά αφού διαθέτουν εντυπωσιακό μέγεθος, είναι πολύ όμορφα και απίστευτα ήρεμα. Το ψηλότερο άλογο του κόσμου ονομάζεται Big Jake και ανήκει σε αυτό το είδος. Το 2010, το 2011 και το 2013 καταγράφηκε στο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ. Απολαύστε το βίντεο που σίγουρα θα σας κάνει να χαλαρώσετε.