Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε (VIDEO)

Ένας άνδρας παρενοχλεί μια γοητευτική ξανθιά σε ένα βαγόνι γεμάτο επιβάτες στο μετρό του Λονδίνου – Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι άνδρες στο βαγόνι, όταν η γυναίκα θα ζητήσει την βοήθειά τους;

Μέσα σε ένα γεμάτο επιβάτες βαγόνι, στο μετρό του Λονδίνου, μπαίνει μια νεαρή γοητευτική ξανθιά. Η γυναίκα στέκεται όρθια, αφού δεν υπάρχει ελεύθερη θέση και κρατά με το ένα της χέρι την χειρολαβή. Ξαφνικά, ένας νεαρός επιβάτης, που βρίσκεται δίπλα της, αρχίζει να κολλάει το σώμα του στο δικό της και αγγίζει με το χέρι του το χέρι της γυναίκας, που κρατά την χειρολαβή.

Η γυναίκα του ζητά να απομακρυνθεί, αλλά, μάταια, ο άγνωστος άνδρας γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικός. Δύο άλλοι άνδρες, που βρίσκονται κοντά την νεαρή γυναίκα, φαίνεται ότι δεν έχουν παρατηρήσει τι εκτυλίσσεται, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, αφού είναι απορροφημένοι από την μεταξύ τους συζήτηση. Η άγνωστη ξανθιά πηγαίνει πιο μπροστά στο βαγόνι και ζητά την βοήθεια από μια παρέα αντρών, ενώ φωνάζει δυνατά στον άντρα, που την παρενοχλεί, να σταματήσει να την αγγίζει.

Η παρέα των επιβατών ρωτά την γυναίκα, αν γνωρίζει τον άνδρα που την παρενοχλεί και, όταν εκείνη απαντά «όχι», δημιουργείται αναπάντεχη ένταση, καθώς, οι υπόλοιποι άνδρες τρέχουν να βοηθήσουν την γυναίκα και εκείνη φοβούμενη, ότι θα επιτεθούν στον άνδρα που την «παρενοχλεί», τους εξηγεί, ότι είναι, απλά, ένας ηθοποιός, όπως άλλωστε και ή ίδια.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
4.4'     5432
Μπορεί ακόμη να…αργούν τα Χριστούγεννα, αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το παρακάτω διακοσμητικό σε all-time-classic! Μη σας πούμε ότι μπορεί άνετα να μετατραπεί και σε φωτιστικό για disco πάρτυ!
Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
2.1'     3993
Μια λαμπρή ιδέα είχε μια φιλοζωϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ και το πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζει έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το CNN, παρουσίασε πρόσφατα τη δράση του Canine CellMates, που είναι ένα πρόγραμμα που φροντίζει ώστε αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν να βρουν μια οικογένεια να τα υιοθετήσει να κάνουν συντροφιά σε κρατούμενους φυλακών. Κάθε κρατούμενος αναλαμβάνει να φροντίζει όλη την ώρα κάθε μέρα έναν σκύλο. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εξηγούν πως με αυτό τον τρόπο τα σκυλιά μαθαίνουν να λειτουργούν σε ένα «άγνωστο» περιβάλλον και άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουν καλή συμπεριφορά όταν κάποιος τα υιοθετήσει, ενώ οι κρατούμενοι δηλώνουν ενθουσιάσμένοι με την συντροφιά τους και οι υπεύθυνοι των φυλακών λένε πως είναι πιο «ήρεμοι» και πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
52''     4670
Η μεγαλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού για τα παιδιά, εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα είναι σίγουρα το παγωτό. Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «BuzzFeedFood», θα δείτε έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο ώστε να το φτιάξετε μόνοι σας ένα παρόμοιο σάντουιτς παγωτού. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπισκότα τις επιλογής σας, παγωτό σε χάρτινο κυπελάκι και ένα κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε το παγωτό σε φέτες.
Ρόκκος από την πίστα: «Κοπελιά εσύ είσαι τέρμα βλαμμένη»!!
Ρόκκος από την πίστα: «Κοπελιά εσύ είσαι τέρμα βλαμμένη»!!
2.1'     4758
O τυπάκος αυτός είναι απίστευτος. Τα έχουμε γράψει. Τα έχουμε πει. Τον θεωρώ και διόλου τυχαία τρομοκράτη της Ελληνικής μουσικής. Και μπορεί για κάποιους να μην έχει και το τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί… ωστόσο ο Ρόκκος ξέρει όσους έχει απέναντί του να τους κάνει να περνάνε καλά. Να γίνεται κομμάτι της παρέας. Σε τέτοιο βαθμό που να τα χώνει και από το μικρόφωνο. Έτσι και με μια θαυμάστρια η οποία έσπευσε να του περάσει λάστιχα γυμναστικής πάνω στην πίστα για να πάρει την απάντηση. «Καλά εσύ είναι τέρμα βλαμμένη».