Του έπεσαν τα ερωτικά του σύνεργα στον δρόμο – Δείτε πως αντέδρασε ο κόσμος!

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε κάτι τέτοιο; Θα τον βοηθούσατε; Οι περισσότεροι τον βοήθησαν αλλά δεν σταματήσανε να γελάνε…!

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε (VIDEO)
Την χούφτωσαν μέσα στο μετρό και δείτε τι έγινε (VIDEO)
2.9'     6885
Ένας άνδρας παρενοχλεί μια γοητευτική ξανθιά σε ένα βαγόνι γεμάτο επιβάτες στο μετρό του Λονδίνου – Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι άνδρες στο βαγόνι, όταν η γυναίκα θα ζητήσει την βοήθειά τους; Μέσα σε ένα γεμάτο επιβάτες βαγόνι, στο μετρό του Λονδίνου, μπαίνει μια νεαρή γοητευτική ξανθιά. Η γυναίκα στέκεται όρθια, αφού δεν υπάρχει ελεύθερη θέση και κρατά με το ένα της χέρι την χειρολαβή. Ξαφνικά, ένας νεαρός επιβάτης, που βρίσκεται δίπλα της, αρχίζει να κολλάει το σώμα του στο δικό της και αγγίζει με το χέρι του το χέρι της γυναίκας, που κρατά την χειρολαβή. Η γυναίκα του ζητά να απομακρυνθεί, αλλά, μάταια, ο άγνωστος άνδρας γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικός. Δύο άλλοι άνδρες, που βρίσκονται κοντά την νεαρή γυναίκα, φαίνεται ότι δεν έχουν παρατηρήσει τι εκτυλίσσεται, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, αφού είναι απορροφημένοι από την μεταξύ τους συζήτηση. Η άγνωστη ξανθιά πηγαίνει πιο μπροστά στο βαγόνι και ζητά την βοήθεια από μια παρέα αντρών, ενώ φωνάζει δυνατά στον άντρα, που την παρενοχλεί, να σταματήσει να την αγγίζει. Η παρέα των επιβατών ρωτά την γυναίκα, αν γνωρίζει τον άνδρα που την παρενοχλεί και, όταν εκείνη απαντά «όχι», δημιουργείται αναπάντεχη ένταση, καθώς, οι υπόλοιποι άνδρες τρέχουν να βοηθήσουν την γυναίκα και εκείνη φοβούμενη, ότι θα επιτεθούν στον άνδρα που την «παρενοχλεί», τους εξηγεί, ότι είναι, απλά, ένας ηθοποιός, όπως άλλωστε και ή ίδια.
Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτήρια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό…
4.4'     4961
Μπορεί ακόμη να…αργούν τα Χριστούγεννα, αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το παρακάτω διακοσμητικό σε all-time-classic! Μη σας πούμε ότι μπορεί άνετα να μετατραπεί και σε φωτιστικό για disco πάρτυ!
Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
Καταπληκτικό φυλακισμένοι εκπαιδέυουν εγκαταλελειμμένα σκυλιά και….
2.1'     3522
Μια λαμπρή ιδέα είχε μια φιλοζωϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ και το πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζει έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το CNN, παρουσίασε πρόσφατα τη δράση του Canine CellMates, που είναι ένα πρόγραμμα που φροντίζει ώστε αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν να βρουν μια οικογένεια να τα υιοθετήσει να κάνουν συντροφιά σε κρατούμενους φυλακών. Κάθε κρατούμενος αναλαμβάνει να φροντίζει όλη την ώρα κάθε μέρα έναν σκύλο. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εξηγούν πως με αυτό τον τρόπο τα σκυλιά μαθαίνουν να λειτουργούν σε ένα «άγνωστο» περιβάλλον και άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουν καλή συμπεριφορά όταν κάποιος τα υιοθετήσει, ενώ οι κρατούμενοι δηλώνουν ενθουσιάσμένοι με την συντροφιά τους και οι υπεύθυνοι των φυλακών λένε πως είναι πιο «ήρεμοι» και πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
Έκοψε σε φέτες το κουτί με το παγωτό! Δείτε τον απίθανο λόγο! (video)
52''     4017
Η μεγαλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού για τα παιδιά, εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα είναι σίγουρα το παγωτό. Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «BuzzFeedFood», θα δείτε έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο ώστε να το φτιάξετε μόνοι σας ένα παρόμοιο σάντουιτς παγωτού. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπισκότα τις επιλογής σας, παγωτό σε χάρτινο κυπελάκι και ένα κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε το παγωτό σε φέτες.