Έκανε φάρσα στον αδερφό του αλλά πήγε τελείως στραβά – Το τέλος δεν θα το περιμένετε!

Ντύθηκε κλέφτης και είπε να κάνει μία φάρσα στον μικρό του αδερφό, αλλά δυστυχώς γι αυτόν δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και έφαγε την τρομάρα της ζωής του!

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Όταν αυτό το σκυλάκι παγιδεύεται, σκέφτεται τον πιο έξυπνο τρόπο διαφυγής!
Όταν αυτό το σκυλάκι παγιδεύεται, σκέφτεται τον πιο έξυπνο τρόπο διαφυγής!
33''     5214
Όταν αυτό το μικρό σκυλάκι ράτσας Ντάτσχουντ αφέθηκε να περπατήσει μέχρι το τέλος ενός τσιμεντένιου περβαζιού, παγιδεύτηκε και δεν ήξερε πραγματικά τι να κάνει στη συνέχεια. Ας υποθέσουμε το τι μπορεί να γινόταν στο μυαλό του: “Να πηδήξω κάτω; Όχι, είναι πολύ ψηλά. Να γυρίσω πίσω και να τρέξω προς τις σκάλες; Όχι, είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορώ να κάνω…” Κουνώντας την ουρά του και με αποφασιστικότητα, αυτό το σκυλάκι κάνει το πιο χαριτωμένο πράγμα. Με τα μάτια του κολλημένα στο έδαφος, περπατάει προς τα πίσω, σαν ένας πραγματικός επαγγελματίας. Μόλις το μικρόσωμο σκυλάκι φτάσει στο τέλος του περβαζιού, τρέχει χαρούμενα, που έφτασε στις σκάλες χωρίς να πέσει από αυτό το επικίνδυνο τοίχο. Τώρα το τολμηρό σκυλάκι αξίζει μια λιχουδιά!
Νόμιζε πως έβλεπε τη γυναίκα των ονείρων του μέχρι που γύρισε το κεφάλι της…!
Νόμιζε πως έβλεπε τη γυναίκα των ονείρων του μέχρι που γύρισε το κεφάλι της…!
1.7'     4901
Την έπαιρνε μάτι την ώρα που βγήκε από το μπάνιο και τρελάθηκε ενώ την έβλεπε να φοράει τα αισθησιακά εσώρουχά της! Όταν όμως γύρισε το κεφάλι της, το όνειρο έγινε εφιάλτης…!
Γλυκό βίντεο με 6 αδέλφια που καλωσορίζουν την αδελφή τους!
Γλυκό βίντεο με 6 αδέλφια που καλωσορίζουν την αδελφή τους!
2.2'     4247
Οι γονείς ενός νεογέννητου κοριτσιού έχουν άλλα 6 παιδιά. Όλα αγόρια! Δείτε τους να...καλωσορίζουν το νέο μέλος της οικογένειας που για πρώτη φορά είναι κορίτσι.
Έζησαν μαζί αγαπημένοι για 75 χρόνια και τελικά πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου
Έζησαν μαζί αγαπημένοι για 75 χρόνια και τελικά πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου
3.1'     4618
“Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η καρδιά του ενός χτυπούσε για τον άλλον” Αυτό δήλωσε η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού που έζησε αγαπημένο για 75 ολόκληρα χρόνια. Ο Αλεξάντερ και η Τζάνετ ήταν μαζί από 8 χρονών. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι ο ένας είναι ο άνθρωπος του άλλου. Το μακρινό 1940 το ζευγάρι παντρεύτηκε και έδωσε όρκο αιώνιας πίστης και αγάπης. Και όπως καταλαβαίνετε είναι από τα λίγα ζευγάρια που κράτησαν αυτό τον όρκο. Μια μέρα ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και τότε κατάπεσε. Λίγες μέρες αργότερα η Τζάνετ αρρώστησε πολύ σοβαρά και στο νοσοκομείο τους έδωσαν κοινό κρεβάτι. “Περίμενε με σύντομα θα είμαι κοντά σου ξανά” ήταν τα λόγια της Τζάνετ μόλις ο Αλεξάντερ έκλεισε τα μάτια του. Δύο ώρες αργότερα η Τζάνετ δεν άντεξε και πήγε να τον συναντήσει. Οι νοσοκόμες που τους φρόντιζαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο αγαπημένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον ήταν ο Αλεξάντερ και η Τζάνετ. Το ζευγάρι άφησε πίσω του 5 παιδιά , 10 εγγόνια και 6 δισέγγονα. ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΟΗ!