Έβαλαν ανθρώπους που μισούν τις γάτες πρόσωπο με πρόσωπο με μερικές γάτες.

Η ομάδα του BuzzFeed πραγματοποίησε ένα ακόμη εντυπωσιακό και πρωτοποριακό βίντεο. Αυτή την φορά χρησιμοποίησε μερικούς ανθρώπους που μισούν τις γάτες να έρθουν σε επαφή με μερικές από αυτές. Σκοπός του πειράματος ήταν να τους κάνουν να αλλάξουν γνώμη σχετικά με τις γάτες.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Αυτό το χταπόδι μπορεί και «μεταμορφώνεται» σε άλλα θαλάσσια πλάσματα.
Αυτό το χταπόδι μπορεί και «μεταμορφώνεται» σε άλλα θαλάσσια πλάσματα.
3'     4148
Αυτό το χταπόδι μιμείται (Thaumoctopus mimicus) είναι ένα είδος χταποδιού που βρίσκεται σε ολόκληρο τον Ινδικό και Ειρηνικό, ιδιαίτερα στην Ινδονησία. Φτάνει τα 2 πόδια σε μήκος και γενικά ζει στα ρηχά νερά κοντά στις εκβολές των ποταμών. Είναι συνήθως καφέ λασπωμένο χρώμα και έχει την ικανότητα να αλλάζει χρώματα και να «μεταμορφώνεται» σε άλλα ζώα. Αυτή η μοναδική ικανότητα που έχει στο να μιμείται διάφορα θαλάσσια ζώα είναι που το κάνει ιδιαίτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες ξέρει να μιμείται τουλάχιστον 15 διαφορετικά πλάσματα της θάλασσας. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την μίμηση κυρίως ως μηχανισμό άμυνας για να τρομάξει μακριά πιθανούς θηρευτές με την προσποίηση ότι είναι κάτι πολύ θανατηφόρο όπως ένα θαλάσσιο φίδι, λιοντάρι ψάρι ή μέδουσα, μπορεί επίσης να το χρησιμοποιήσει για επιθετικούς σκοπούς.
Πως αντέδρασαν παιδιά όταν τους ζητήθηκε να χαστουκήσουν μια κοπέλα
Πως αντέδρασαν παιδιά όταν τους ζητήθηκε να χαστουκήσουν μια κοπέλα
3.3'     2837
Ισχυρό μήνυμα κατα της βίας στις γυναίκες στέλνουν με ένα βίντεο τρυφερό και ανεπανάληπτο. Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε στις 4 Ιανουαρίου και έχει ήδη πάνω από 15 εκατ. views. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video – πείραμα, στην αρχή τους ζητάνε να χαιδεψουν ένα κοpίτσι… δίχως δεύτερη κουβέντα το κάνουν και με το παραπάνω! Στη συνεχεια τους ζητάνε να χαστουκίσουν το χαμογελαστό κοpίτσι…
Αμερικανίδα βουλευτής τρώει τις μύξες της live!
Αμερικανίδα βουλευτής τρώει τις μύξες της live!
50''     2716
Θα χρειαστεί να δείτε πολλές φορές αυτό το βίντεο, για να επιβεβαιώσετε, ότι δεν πρόκειται περί οφθαλμαπάτης... Η Αμερικανίδα Ann Wagner είναι μια διακεκριμένη προσωπικότητα στις ΗΠΑ. Μέλος του Κογκρέσου με τους Ρεπουμπλικάνους, εκπροσωπεί την πολιτεία του Μισούρι, ενώ από το 2005 μέχρι το 2009, χρημάτισε πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Λουξεμβούργο. Όμως, όπως το βίντεο και τα γεγονότα αποδεικνύουν, τίποτα από τα παραπάνω δεν την εμπόδισε από να χάσει τους καλούς της τρόπους ή, έστω, να τους ξεχάσει. Η 52χρονη Wagner την περασμένη Παρασκευή έδινε ζωντανά συνέντευξη στο Fox News για το ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών, όταν ξαφνικά… έβαλε με άνεση το δάχτυλο στην μύτη της, έκανε μια σύντομη έρευνα για ανεύρεση «χρυσού» και στη συνέχεια, αφού είχε ανακαλύψει το «πολύτιμο εύρημα», έβαλε το δάχτυλο στο στόμα της… Το βίντεο, που απαθανάτισε την μάλλον αηδιαστική στιγμή της Αμερικανίδας πολιτικού, έχει διάρκεια μόλις 22 δευτερόλεπτα, αλλά, ήταν αρκετά για να την εκθέσουν στους ψηφοφόρους της και όχι μόνο. Βέβαια, υπήρξαν και χρήστες στα social media, που έδωσαν μια δική τους ερμηνεία και υποστήριξαν ότι η Wagner έκανε μια σύντομη εξερεύνηση στη μύτη της και παράλληλα, την ίδια στιγμή καθάρισε και το κραγιόν από τα δόντια της!
Νεκροθάφτες για κλάματα! Τους έφυγε το φέρετρο την ώρα της κηδείας και έπεσαν μέσα στον… τάφο!
Νεκροθάφτες για κλάματα! Τους έφυγε το φέρετρο την ώρα της κηδείας και έπεσαν μέσα στον… τάφο!
23''     3275
Αυτό το περιστατικό δεν υπάρχει… Νεκροθάφτες την ώρα της κηδείας και καθώς κατεβάζανε το φέρετρο στην σκαμμένη γούρνα, τους έφυγε το φέρετρο από τα χέρια και έπεσαν και αυτοί μαζί με τον πεθαμένο μέσα! Από την μια οι νεκροθάφτες μέσα στον τάφο και από την άλλοι οι συγγενείς του νεκρού να ουρλιάζουν!