Συνέντευξη από έναν τζιχαντιστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τελευταίο καιρό πολλοί μουσουλμάνοι από όλο τον κόσμο άκουσαν το κάλεσμα του Ισλαμικού Κράτους και αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Συρία ώστε να ενταχθούν στα τάγματα των τζιχαντιστών.

Ένας από αυτούς ήταν και ο νεαρός Βέλγος φλαμανδός με το όνομα Younes, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του και να ενταχθεί στην οργάνωση. Με το πέρας 6 μηνών ως τζιχαντιστής, έχοντας την ειδικότητα του «νεκροθάφτη», εγκατέλειψε τη Συριά για να επιστρέψει πίσω στη γυναίκα του. Πέραν όμως από την γυναίκα του φαίνεται πως τον περίμεναν και οι αρχές οι οποίες τον κράτησαν στη φυλακή για 2 μήνες.

Σήμερα όντας ελεύθερος άνθρωπος εξακολουθεί να είναι ριζοσπάστης και ελπίζει ότι μια μέρα ένα πραγματικό Χαλιφάτο θα γίνει στη Συρία και το Ιράκ για να ζήσει με την οικογένειά του.

Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή του να γίνει μέλος των τζιχαντιστών, έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν μετανιώνω που έφυγα. Ήταν μια επιλογή που έκανα από καρδιάς. Έφυγα γιατί ήξερα ότι ήταν ένα μέρος πιο καλό από εδώ για τους μουσουλμάνους. Η κατάσταση, η όλη ισλαμική ατμόσφαιρα…όλα αυτά που αναζητάς και δεν βρίσκεις εδώ»

O Younes ακολουθεί πλέον πρόγραμμα επανένταξης, με τον δημιουργό του κέντρου αποριζοσπαστικοποίησης, Montasser Alde’Emeh, να αναφέρει τα εξής: «Προσπαθώ να μιλήσω με αυτόν να καναλιζάρω τις απογοητεύσεις του. Αν οι αρχές δεν επικοινωνήσουν μαζί του τότε ποιος θα το κάνει ;»

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, οι κριτές άρχισαν να γελάνε… Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το στούντιο πήρε φωτιά!
Όταν ανέβηκε στη σκηνή, οι κριτές άρχισαν να γελάνε… Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το στούντιο πήρε φωτιά!
2.4'     2839
Μπορεί στην αρχή να μην τους «γέμισε» το μάτι, αυτή η αθλήτρια όμως έχει ένα κρυφό ταλέντο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!
Βίντεο – απόδειξη ότι το ταλέντο στο χορό δεν εξαρτάται από το βάρος!
Βίντεο – απόδειξη ότι το ταλέντο στο χορό δεν εξαρτάται από το βάρος!
1.4'     2873
Έχετε την εντύπωση ότι η ικανότητα να μπορεί κάποιος να χορέψει σαν επαγγελματίας εξαρτάται από το βάρος του; Σκεφτείτε το πάλι! Η Blogger και ραδιοφωνικός παραγωγός Γουίτνει Θόρ άρχισε να χορεύει όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών ενώ ξεκίνησε να διδάσκει στο Χοροθέατρο του Greensboro όταν έκλεισε τα 16. Σταμάτησε όμως να χορεύει στο κολέγιο, από την στιγμή που ξεκίνησε να αντιμετωπίζει μια ανεξήγητη αύξηση του βάρους της. “Η αδυναμία μου να αντιμετωπίσω το είδωλο μου στον καθρέπτη με οδήγησε στο να αποτύχω στα μαθήματα χορού από το πρώτο εξάμηνο” είπε η Γουίνει. “Μέχρι την στιγμή που αποφοίτησα από το κολέγιο είχα διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μετακόμισα στην Κορέα και πήρα σχεδόν 90 κιλά επιπλέον. Εκεί χόρευα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε Μπαρ και σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ξαναχορέψω σε μια τάξη ή μπροστά σε πολύ κόσμο” . Αλλά όταν ο Τζάρεντ Πάικ, ένας από τους οικοδεσπότες μιας πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, της πρότεινε να γυρίσουν το “Fat Girl Dancing” , μια καινούργια τηλεοπτική σειρά, δεν δίστασε καθόλου να πει το μεγάλο ναι. Η Θόρ εκτός από την εκπομπή αποφάσισε επίσης να ξεκινήσει και το “No Shame Body” μια εκστρατεία με σκοπό να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να αποδεχθούν το σώμα τους και να σταματήσουν να νιώθουν ντροπή για την εμφάνιση τους.
Κι όμως γίνεται! Κόβει ξύλα χρησιμοποιώντας μόνο… νερό! (βίντεο)
Κι όμως γίνεται! Κόβει ξύλα χρησιμοποιώντας μόνο… νερό! (βίντεο)
2.8'     2825
Θα μας τρελάνει ο τύπος! Παίρνει ένα πιεστικό μηχάνημα και στην κυριολεξία κόβει ξύλα με το νερό! Παρακολουθήστε το βίντεο…
ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ:Ντρεπόταν να πάρει το μικρόφωνο στα χέρια αλλά οι κριτές…
ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ:Ντρεπόταν να πάρει το μικρόφωνο στα χέρια αλλά οι κριτές…
9'     2786
Ακόμα μια υπέροχη φωνή στο X-FACTOR της Βρετανίας που άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό…O Christopher Maloney στάθηκε στη σκηνή του X-FACTOR Βρετανίας, ήτανε πολύ νευρικός, ακόμα και τα χέρια του έτρεμαν. Όταν όμως άρχισε να τραγουδά όλα άλλαξαν, έκανε τους κριτές αλλά και τους θεατές να χειροκροτούν όρθιοι… Δείτε το βίντεο παρακάτω: