O ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ Τάσος Ποτσέπης στο Όλα πρώτη φορά

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Οι Γονείς Άφησαν το Μωρό Μόνο του με το Σκύλο. Αυτό που Συνέβη στη Συνέχεια θα σας Σοκάρει!
Οι Γονείς Άφησαν το Μωρό Μόνο του με το Σκύλο. Αυτό που Συνέβη στη Συνέχεια θα σας Σοκάρει!
3.5'     7690
Η μικρούλα Λόρα Ολίβια πριν ακόμα γεννηθεί είχε ένα φίλο που περίμενε να ρθει στον κόσμο για να τη φροντίζει και να κάνουν παρέα! Εκτός από τη μαμά και τον μπαμπά, υπάρχει και ο Τσάρλι, ένας χαριτωμένος και πανέξυπνος σκύλος ράτσας μπιγκλ. Ενστικτωδώς και αμέσως ξέρει τι χρειάζεται η μικρή του φίλη! Οι γονείς της Λόρα Ολίβια είναι ενθουσιασμένοι με το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους. «Ευχαριστούμε Τσάρλι που δίνεις τόση χαρά στη κόρη μας. Κάθε της χαμόγελο είναι ένα δώρο.» Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε την απίστευτη φιλία και αγάπη μεταξύ της Λόρα Ολίβια και του Τσάρλι και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Η εξωτική Παραλία Μπέλλα Βράκα στα Σύβοτα! Mια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας
Η εξωτική Παραλία Μπέλλα Βράκα στα Σύβοτα! Mια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας
3.5'     5533
Η παραλία Μπέλλα Βράκα ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο. Μπορεί κανείς να την επισκεφτεί με τα πόδια περνώντας κυριολεκτικά μέσα από την θάλασσα. Είναι μια μικρή, γραφική, αμμώδης παραλία η οποία συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες από τα γειτονικά ξενοδοχεία. Η παραλία προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ασκήσετε διάφορα θαλάσσια σπορ. Υπάρχει η δυνατότητα να την επισκεφτείτε με αυτοκίνητο το οποίο αφήνετε σε πάρκινγκ πάνω από την παραλία και κατεβαίνετε σε αυτή από κατάλληλο διαμορφωμένο μονοπάτι. Μόλις την αντικρίσετε θα μαγευτείτε από το πανέμορφο τοπίο. Δίπλα σε αυτή υπάρχουν και άλλες οργανωμένες παραλίες στις οποίες πηγαίνετε είτε από μονοπάτια είτε με βάρκα καθώς κάποιες από αυτές είναι απροσπέλαστες.
Στο πάτωμα η Ηλιάκη! Έπεσε από την καρέκλα!
Στο πάτωμα η Ηλιάκη! Έπεσε από την καρέκλα!
2.9'     5692
Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη τσακώνονται όπως ο σκύλος με την γάτα. Ο δε Νίκος έχει βρει νέο τρόπο να απαντά τραβώντας τα μαλλιά. Κι αφού τράβηξε τράβηξε τα μαλλιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα στα live streaming που κάνει η εκπομπή σταθερά πλέον, ήρθε και η ώρα της Μαρίας Ηλιάκη. Μπορεί την πρώτη φορά να αντιστάθηκε και να κράτησε κόντρα, ωστόσο τη δεύτερη, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάτωμα κάνοντας τους πάντες αρχικά να τα χάσουν και έπειτα να ξεσπάσουν σε γέλια!
Έχει και η Ελλάδα φιόρδ αλά Νορβηγία -Βρίσκονται στην Κρήτη, είναι μαγικά [Βίντεο]
Έχει και η Ελλάδα φιόρδ αλά Νορβηγία -Βρίσκονται στην Κρήτη, είναι μαγικά [Βίντεο]
2.6'     5727
Η Ελλάδα είναι γεμάτη γωνιές μοναδικής ομορφιάς, πολλές εξ’ αυτών άγνωστες στου περισσότερους. Μια από αυτές ο «Κάραβος» Ένας μακρόστενος κόλπος 100 μέτρων που σχηματίζεται ανάμεσα στην ακτή και σε μεγάλους κάθετους βράχους και καταλήγει σε μια μικρή πλαζ δύο μέτρων. Σε αυτόν τον κόλπο, νότια του Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Πλακιά και την Πρέβελη έβρισκαν καταφύγιο κατά την Βυζαντινή περίοδο οι πειρατές, οι οποίοι τον βάπτισαν και «Κάραβο». Ο «Κάραβος» είναι κατά τη μυθολογία και το μέρος που ο Οδυσσέας μαγεμένος από την ομορφιά του τόπου αλλά και της βασίλισσας Καλυψώ, έμεινε εκεί για επτά χρόνια πριν επιστρέψει στην Ιθάκη. Η πρόσβαση στην παραλία για το κοινό μπορεί να γίνει είτε περνώντας μέσα από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στα όρια της παραλίας (πρόσβαση από Δαμνόνι) ή με βάρκα από τον Πλακιά.