στο σημείο του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες από το ξημέρωμα εκείνης της ημέρας που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, με κάλεσμά του στο Facebook ζήτησε από θαυμαστές και φίλους του Παντελή να βάλουν στις 19.00 τέρμα τα ηχεία και να τραγουδήσουν «Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα» δυνατά, ώστε να φτάσει η φωνή μας κοντά του.

Μαζεύτηκαν αρκετοί: Σιγοτραγούδησαν, έκαναν ένα τσιγάρο, είπαν ένα ρεφρέν.

Αύριο, εκατοντάδες θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία στις 10.00 για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που όσο ξαφνικά μπήκε στα σπίτια τους με τη φωνή και τα τραγούδια του τόσο ξαφνικά έφυγε από αυτή, όχι όμως και από τα σπίτια όσων τον αγάπησαν.

Βίντεο: Συγκέντρωση στο σημείο του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

 Μαθητής απ' την Ευρυτανία επιστρέφει απ τις Βρυξέλλες
Μαθητής απ' την Ευρυτανία επιστρέφει απ τις Βρυξέλλες
7''     6166
Πως έζησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Συγκινεί και αποθεώνεται ο Ιερέας που τραγουδάει το «Λιώμα σε γκρεμό» (video)
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Συγκινεί και αποθεώνεται ο Ιερέας που τραγουδάει το «Λιώμα σε γκρεμό» (video)
4.5'     7487
Συγκίνησε ο πατέρας Στρατής όταν ανέβηκε με το ράσο στη σκηνή και ερμήνευσε το «Λιώμα σε γκρεμό» Ο άδικος χαμός του Παντελή Παντελίδη άγγιξε τις ψυχές πολλών ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα. Ένας μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιστή είναι και ο πατήρ Στρατής Γιουσμάς, ιερέας στη Λέσβο. Ο πατήρ Στρατής αγαπάει το τραγούδι και το χόμπι του είναι να τραγουδάει. Χθες, σε εκδήλωση στο νησί τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Παντελή Παντελίδη, το τραγούδι «Λιώμα σε γκρεμό» και αποθεώθηκε από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη συναυλία. Η ερμηνεία του φυσικά έγινε είδηση στα τοπικά sites και viral στο διαδίκτυο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Φρόσω Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ακόμα πει κουβέντα για το δυστύχημα!
25η Μαρτίου 2016: Συγκίνηση απο τις μοναχικές παρελάσεις της ακριτικής Ελλάδας!
25η Μαρτίου 2016: Συγκίνηση απο τις μοναχικές παρελάσεις της ακριτικής Ελλάδας!
7.7'     5554
Η Ελλάδα παρελαύνει μόνη της και περήφανη! Δείτε το βίντεο!
Baby River Dance
Baby River Dance
2.4'     7192
All this little pumpkin needs to be complete is a kilt and bagpipes! You will be grinning ear to ear watching this baby’s little legs go and seeing the joy in her heart as she keeps time to the music. No doubt, these parents will want to enroll her in dance lessons as soon as she starts walking!