25χρονη κοπέλα μεταμορφώθηκε σε αρσενικό ράπερ,σε 3 μόλις λεπτά… [video]

Την αγάπη της για τον ράπερ Drake ήθελε να εκφράσει η μακιγιέζ Promise Tamang Phan και μετέτρεψε τον εαυτό της σ’αυτόν με ένα απλό μακιγιάζ!

Η μελαχρινή κοπέλα με τα καστανά μαλλιά μέσα σε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά της έγινε ράπερ!

Η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας μακιγιέζ και είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα και με πόσο απλές κινήσεις κατέληξε πράγματι να μοιάζει με άνδρα.

Ακολουθήστε μας στο FaceBook για διασκεδαστικά post και ενημερώσεις

Ξέρετε ότι υπάρχει δέντρο που παράγει 40 διαφορετικά φρούτα.Ναι υπάρχει (VIDEO)
Ξέρετε ότι υπάρχει δέντρο που παράγει 40 διαφορετικά φρούτα.Ναι υπάρχει (VIDEO)
4.1'     4103
Αυτό το μαγεμένο δέντροκουβουλάει πάνω του ένα θαυμαστό μυστικό. Χρησιμοποιώντας μια αρχαία τεχνική που ονομάζεται “chip grafting”o καλλιτέχνης και καθηγητής του Πανεπιστημίου των Συρακουσών Sam Van Aken έχει καλλιεργήσει προσεκτικά τα δέντρα αυτά που μπορούν να φέρουν πάνω από 40 διαφορετικά είδη των πυρηνόκαρπων φρούτων, ποτ συμπεριλαμβάνουν ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα και αμύγδαλα. Η διαδικασία αυτή απαιτεί τεράστια υπομονή: Κατά τη διάρκεια αρκετών ετών, ο Van Aken συνθέτει κλαδιά με μπουμπούκια των διαφόρων ποικιλιών σε μια βάση που το έχει ονομάσει το δέντρο της εργασίας. Μέχρι την άνοιξη, το «Δέντρο των 40 φρούτων”βγάζει ροζ και μοβ άνθη. Το καλοκαίρι, το δέντρο αρχίζει να αποδίδει καρπούς όλων των ειδών. “Μέρος της ιδέας πίσω από το δέντρο των 40 Φρούτων ήταν να τα φυτέψουν σε περιοχές που οι άνθρωποι θα σκοντάφτουν πάνω τους,” δήλωσε ο Van Aken μιλώντας στο National Geographic στο βίντεο που ακολουθεί. “Και από τη στιγμή που συνέβη , θα αρχίσουν να αμφισβητούν« Γιατί τα φύλλα διαμορφώνονται διαφορετικά; »« Γιατί είναι διαφορετικά χρώματα; ”
Η χειρονομία αυτού του σκύλου στο μωρό είναι ότι πιο χαριτωμένο είδατε. (Βίντεο)
Η χειρονομία αυτού του σκύλου στο μωρό είναι ότι πιο χαριτωμένο είδατε. (Βίντεο)
32''     4825
Ο σκύλος είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες το παρακάτω βίντεο θα σας το αποδείξει. Ενώ το μικρό μωράκι κοιμάται ήρεμα στον καναπέ ο σκύλος το πλησιάζει και κάνει μια χαριτωμένη χειρονομία. Σαν μαμά προσπαθεί να το σκεπάσει με την μουσούδα του για να μην κρυώσει. Ότι πιο όμορφο είδαμε σήμερα.
63 Τέλεια συγχρονισμένες χορεύτριες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. (Βίντεο)
63 Τέλεια συγχρονισμένες χορεύτριες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. (Βίντεο)
5.9'     3627
Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε 63 κωφές χορεύτριες σε έναν τέλειο συγχρονισμένο χορό. Οι χορευτές είναι όλοι από την Κίνα και είναι μέλος στην Αναπηρική ομάδα Performinh Art Troupe και επειδή δεν μπορούν να ακούσουν την μουσική υπάρχουν έξι σκηνοθέτες για να τους βοηθούν με τις κινήσεις. Αν κάθεστε στο σωστό σημείο σο ακροατήριο θα μπορείτε να δείτε αποτελεσματικά την καταπληκτική οφθαλμαπάτη που δημιουργείται. Δείτε το εντυπωσιακό θέαμα.
Στην Ταϊλάνδη οι οικοδόμοι έχουν μερικές ξεχωριστές μεθόδους (Video)
Στην Ταϊλάνδη οι οικοδόμοι έχουν μερικές ξεχωριστές μεθόδους (Video)
30''     3137
Τι να πει κανείς για τους εργάτες σε αυτή την χώρα… Η δουλειά πάντως… έγινε!